Nieuws

30-06-2020 11:14

Welkom in de toekomst! Webinar Circulaire economie voor uw bedrijf

Op 10 juli van 15.00 - 16.00 uur organiseert het Living Lab een webinar over de kansen van de Circulaire Economie voor bedrijven. We nodigen u en jou van harte uit om dit webinar bij te wonen! Heeft u wel eens gehoord van circulaire economie maar weet u eigenlijk niet precies wat het inhoudt? Of heeft u geen idee wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Doe dan vooral mee. Het webinar richt zich vooral op ‘beginners’ in de Circulaire Economie en neemt u stap voor stap mee in de betekenis en mogelijkheden.

Tijdens het webinar krijgt u informatie waarom de circulaire economie van belang is voor de toekomst, voor verdienmodellen en duurzaamheid en waarom niemand eromheen kan. Daarnaast krijgt u handvatten hoe u kunt starten met het circulairder maken van uw bedrijfsvoering, waar u heen kunt voor kennis en advies, waar u instrumenten vindt om uw ideeën verder te brengen en waarom de Regio Foodvalley een geschikte voedingsbodem vormt voor samenwerking en versterking van de Circulaire Economie.

Het webinar is kostenloos en toegankelijk voor iedereen. 

Conceptprogramma
 

14.45-15.00  Inloop
15.00 - 15.05  Welkom in de toekomst!
15.05 - 15.10 Kennismaking met elkaar via interactieve methode
15.10 - 15.30 De kansen van de circulaire economie voor bedrijven door Martje Fraaije (Programmamanager Circulair Ondernemen van de Rabobank)
15.30 - 15.50 Introductie in de Circulaire Economie van de regio Foodvalley door Carolien Huisman (Programmamanager Living Lab Regio Foodvalley Circulair)
15.50 - 16.00 Vragenronde

Er is gelegenheid voor uitloop om door te praten en vragen te stellen. De vragen en antwoorden worden u na afloop toestuurd, samen met de presentaties en verder informatie. Aanmelden kan via onderstaande button, een week van tevoren ontvangt u per mail de inloggegevens voor de digitale sessie.

AANMELDEN
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by