Nieuws

29-06-2021 13:30

Informatie die blijft hangen: de nieuwe infohoes van DURABLE

Welke specificaties heeft deze tweedehands auto? Welke huizen heeft een makelaar momenteel in zijn vitrine? Wat zijn de speciale aanbiedingen van vandaag in de toonbank? Welke gerechten zijn er vandaag bij het buffet verkrijgbaar? Sommige informatie verandert dagelijks en vereist presentatiehulpmiddelen die snel en flexibel aanpasbaar zijn.

DURABLE - specialist in moderne werkplekoplossingen – ontwikkelde daarom een nieuwe infohoes. Deze hoes biedt bescherming aan uw papieren A4 insert én zorgt er voor dat het oppervlak waarop u wenst te presenteren niet beschadigd wordt. Het is tevens een mooi ogend alternatief voor moeilijk te bevestigen en onaantrekkelijke plakbandoplossingen: Met de nieuwe infohoes van DURABLE kunt u informatie in een handomdraai professioneel presenteren.

Lijmvrije bevestiging door middel van statische werking
Dankzij de statische werking van de hoes is de bevestiging lijmvrij, daardoor kan de infohoes gemakkelijk verplaatst worden en kan ook de insert gemakkelijk worden vervangen indien nodig. De hoes is namelijk voorzien van een uitsnijding op de ommezijde, hiermee kunt u het A4 document gemakkelijk in de hoes schuiven. 

Wanneer de insert in de hoes zit, verwijdert u de beschermfolie en drukt u de infohoes tegen het oppervlak. Wenst u de hoes te verplaatsen? Trek hem dan los van het oppervlak en druk opnieuw aan op de gewenste plaats. Klaar! 

De infohoezen van DURABLE zijn geschikt voor alle glazen oppervlakken, zelfs gebogen ruiten. Ideaal voor etalages, toonbanken en voorruiten dankzij de hitte- en UV-bestendige folie met statische hechting. Laat geen lijmresten na. Ook geschikt voor PVC en acryl. De infohoes is bestand tegen zonlicht en hitte - een groot voordeel voor displays in etalages en op autoruiten. Geschikt voor glas, maar ook voor PVC schermen of acrylwanden. Met de online software op duraprint.eu creëert u in een handomdraai inserts. De sjablonen helpen u bij het ontwerpen van uw informatiebladen en aankondigingen. 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by