Nieuws

12-05-2023 10:44

Nieuw: 360° tasting experience in de Mauritskazerne

Proeven in de Mauritskazerne is een tasting experience die al je zintuigen prikkelt. Luister, kijk, ruik, voel en proef; maak je klaar voor smaakbeleving op je bord en een vleugje visuele magie. Terwijl je geniet van de lekkerste (lokale) gerechten, ga je op een 360°-reis door de wereld van ons eten. Maak kennis met vertical superfoods, neem een kijkje in een fungi farm en vlieg mee met de honingbij. We heten je graag iedere vrijdag welkom voor een 2-uur durig experience vol smaak, kennis én inspiratie.

ALLEEN, SAMEN OF ALS GROEP

De tasting experience vindt plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 19.00 uur. Er is plek voor maximaal 38 gasten, dus boek snel een stoel voor jou en je partner of vrienden. Kom je alleen? Geen probleem! Doordat je samen met andere gasten aanschuift rond het foodeiland is deze smaakbeleving ook voor jou!

Wil je samen met je medewerkers of zakenrelaties naar Proeven in de Mauritskazerne? Neem even contact op met info@mauritskazerne.nl. Voor groepen vanaf 38 personen is het in overleg ook mogelijk om ook op andere avonden samen op smaakavontuur te gaan.

3-GANGEN DINER INCLUSIEF WIJN VOOR €39,50

PROEVERIJ VAN MICRO-GREENS GESERVEERD MET LUPINEBONEN EN QUINOA

Wijn: Fedele Cattaratto Pinot Grigio, Sicilië, Italië

GEGAARDE HAAN VAN DE LANKERENHOF GESERVEERD MET LINTPASTA VAN BLEIEREN EN HUISGEKWEEKTE OESTERZWAM

Wijn: Fedele Nero d’Avola, Sicilië, Italië

PROEVERIJ VAN VERSCHILLENDE SMAKEN HONING MET HANGOP

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by