Nieuws

18-03-2024 09:54

Digitalisering, kans of bedreiging? Ontdek het antwoord op het event 'Digitaal fit in 2024'

ISO Groep en MKBTR organiseren op donderdag 25 april het IT-evenement 'Digitaal fit in 2024. Het MKB klaar voor de toekomst!' In een wereld die steeds meer gedreven wordt door technologische vooruitgang, staan MKB-ondernemers voor de uitdaging om uit te zoeken welke IT-oplossingen het beste passen bij hun bedrijf. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat deze digitalisering blijft aansluiten bij behoeften, capaciteiten en waarden van jouw bedrijf en medewerkers? Het antwoord op deze vraag, en nog veel meer, krijg je tijdens dit IT-event.

Het programma is een inspirerende mix van inzichten en expertise, met als keynote spreker Martijn Aslander, een vooraanstaande stem op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving. Daarnaast zullen drie boeiende expert-sessies worden gehouden over de thema’s cybersecurity (Erwin Sprengers, KPN), Slimmer werken met Microsoft 365 en Copilot (Donny Molenaar, KPN) het behoud van de menselijke maat in bedrijfsprocessen (Hester Bunk, MKBTR).

ISO Groep en MKBTR verwelkomen alle lokale ondernemers aan Maxwelstraat 51, Ede op de locatie van RoutIT. Na het ochtendprogramma, ben je welkom voor een lunch en is er ruimte om te netwerken met andere MKB-ondernemers uit de regio. Bovendien ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Meld je aan: https://itevent.mkbtr.nl/digitaal-fit-in-2024
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by