Nieuws

26-04-2024 08:54

Jouw volgende vergadering in de Mauritskazerne

De Mauritskazerne is een uniek rijksmonument in het hart van de FoodValley. Het is dé ontmoetingsplek voor bedrijven, organisaties en overheden. Met meerdere vergaderruimtes in foodstyle wordt jouw vergadering een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Wanneer kom jij de lekkerste vergaderplek van Nederland ontdekken?

Maak van jouw vergadering een échte beleving
Vergader bijvoorbeeld in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Alle ruimtes zijn volledig gethematiseerd, luxe ingericht en voorzien van state of the art-apparatuur.Stap in de wereld van food
De Mauritskazerne is een indrukwekkend rijksmonument in Ede. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie zijn onmiskenbare uitstraling. Het draait bij ons allemaal om foodbeleving en dat zie je niet alleen in de vergaderruimtes. Al bij binnenkomst stappen jouw gasten namelijk in de wereld van food. Zo kom je in de wandelgangen langs foodart en displays met foodstories waarbij verhalen van voedselmakers uit de regio worden verteld.

Combineer jouw vergadering met de Tasting Room
Wat deze vergaderlocatie écht uniek maakt? Dat is dat onze monumentale kazerne een heuse Tasting Room bevat, waar je tijdens een tasting experience een mini-foodreis door de rijke wereld van ons eten maakt. Perfect als break of prikkelende afsluiting van jouw vergadering. Er zijn in totaal zeven tastings beschikbaar. Duik bijvoorbeeld in de wereld van vertical superfoods of kijk mee bij het bijzondere proces van fermentatie. Ga op een smaakreis langs prijswinnende Jersey-kazen, verschillende soorten honing of ambachtelijke kloosterbieren met een moderne twist. Terwijl je geniet van de proeverij maak je via de 360° videowall kennis met de lokale voedselmakers. Proeven is nog nooit zo leuk geweest! Smaakt de proeverij naar meer? Trakteer je collega’s, klanten of relaties dan op een twee uur durende diner experience met een heerlijk driegangendiner met bijpassende wijnen.

Jouw eigen foodbeleving creëren?
De mogelijkheden in de Tasting Room zijn eindeloos. Naast onze proeverijen is het ook mogelijk om je eigen foodbeleving te creëren. Gebruik hierbij de videowall en de twee luxe, geschakelde kookeilanden. Bijvoorbeeld voor een kookdemonstratie, feedback op te halen via een testpanel of een nieuw (food)product te lanceren. Iedereen zit in deze ruimte rond twee geschakelde kookeilanden, waar alle gerechten live voor jullie klaargemaakt. Ook de koelcel en de compacte horecakeuken met spoelstraat naast de Tasting Room staat exclusief tot jouw beschikking!Duurzaamste rijksmonument in Nederland
Wist je dat de Mauritskazerne één van de duurzaamste monumenten in Nederland is? Van binnen is de kazerne volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het gebouw, maar ook in het eten wat geserveerd wordt. Dankzij de ligging in het hart van de FoodValley kennen we bij de Mauritskazerne de kracht van lokaal als geen ander. Wat er op je bord ligt, heeft geen duizenden kilometers afgelegd, maar komt rechtstreeks van boeren uit het land. Eerlijk, duurzaam én futureproof. Al deze maatregelen bij elkaar hebben geresulteerd in een A++++-energielabel. Een zeer bijzondere prestatie voor een rijksmonument, waar we trots op zijn!

Maak van jouw vergadering een beleving!
Vergader jij binnenkort tussen de lekkerste guilty pleasures, de toch-niet-zo-Hollandse aardappel of in ons foodatelier? En wil je daarnaast al je zintuigen laten prikkelen tijdens onze unieke foodbeleving? Eén ding is zeker: jouw volgende bijeenkomst wordt een heuse beleving vol inspiratie en creativiteit. We vertellen je hier graag meer over. Bel 088 000 15 06 of stuur een e-mail naar info@mauritskazerne.nl. Liever direct boeken? Ga dan naar www.mauritskazerne.nl/vergaderen. Hopelijk mogen we jou binnenkort verwelkomen!
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by