Nieuws

09-07-2024 13:16

Het MKBTR Kennisfestival 2024: zinvol ondernemen!

Hét event voor ZZP’ers en MKB’ers waar alle facetten van het ondernemerschap aan bod komen. Laat je inspireren door nieuwe perspectieven, interessante sprekers en nieuwe mensen die je niet op ieder event tegenkomt. Met extra aandacht voor netwerken bouw jij zinvolle, duurzame relaties op. Ontmoet ondernemers uit o.a. de retail, food, coaching, marketing, productie en consultancy. Verwacht de inhoud van een congres met de sfeer van een festival. 

Zinvol Ondernemen

Deze dag draait alles om zinvol ondernemen. Zinvol ondernemen is meer dan alleen winst maken. Het gaat om het vinden van betekenis in je werk en het maken van een positieve impact op de wereld. Het betekent dat je je waarden en idealen laat zien in je bedrijf en dat je je klanten en medewerkers op een betekenisvolle manier bedient. Hoe je dat doet, ontdek je op Het MKBTR Kennisfestival. De plek waar ondernemen betekenis krijgt.

Wat je kunt verwachten:

  • 12 MASTERCLASSES 
  • 2 ONDERNEMERSVERHALEN 
  • EXTRA TOOLS VOOR DUURZAAM NETWERKEN 
  • ETEN & DRINKEN 
  • LIVE MUZIEK 

Wie is MKBTR?

Zijn we een adviesbureau, administratiekantoor of business coach? Goede vraag. Eigenlijk zijn we het alle drie. Zo kunnen we het beste jouw onderneming topfit maken. Geen complexe verhalen, maar to-the-point, doelgericht, stap voor stap. Vanuit jouw waarden op zoek naar gezonde groei. We geven inzicht in je bedrijfsvoering, zodat jij vanuit een stevige basis kunt ondernemen. We supporten om financieel sterk te worden, zodat jij je kunt richten op wat jou intrinsiek drijft. En we dagen je uit om je ambities te (her)ontdekken. Want goed is goed, maar het kan altijd beter. 

Ontdek op het MKBTR Kennisfestival hoe jij (nog meer) van betekenis kunt zijn met jouw business.

Tickets:

Scoor je ticket via www.mkbtrkennisfestival.nl!

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by