Tevreden reacties

Magazines | Vallei Business nr 3 2012

Dirk Jan Plate, Stargroup

De testdag is een ideale gelegenheid om in een kort tijdbestek totaal verschillende merken en type auto’s te proberen. Van een supersnelle cabrio tot een volledig elektrisch aangedreven auto. Zelf houd ik van zo min mogelijk bijgeluiden om me heen. Ik hoef niet ieder steentje op de weg te voelen. Ik houd van de pracht in eenvoud, efficiënt gebruik en verbruik. Deze voorliefde werd door het zeer divers uitproberen van modellen met andere karaktertrekken alleen nog maar meer bevestigd. De nieuwste modellen hybride auto’s spraken me het meest aan. Niet qua uiterlijk maar wel qua comfort en verbruik.

Tevreden reacties

Dat de deelnemers aan een testdag over het algemeen erg te spreken zijn over het concept en de dag zelf, is al meerdere malen te lezen geweest in de algemene impressie en de testverslagen. Voor de variatie laten we op deze pagina’s de testrijders zelf eens aan het woord.

Jonathan Kroeske, Schuiteman Accountants & Adviseurs

Het thema voor deze autotestdag was “Green & Fun”. Het thema had niet treffender kunnen worden gekozen. Ik heb genoten van mooie, maar ook groene auto’s en de prachtige locaties. Daarnaast heb ik op informele wijze leuke contacten opgedaan. 

Zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Derksen, MKB Flexpersoneel

Na helaas de eerste autotestdag begin dit jaar gemist te hebben, mocht ik tijdens deze testdag uitgebreid kennis maken met 3 voor mij onbekende auto’s. Alle drie de auto’s zijn mij zeer goed bevallen. Naast het testen van de auto’s was ook het contact met de overige rijders en het afsluitende etentje zeer aangenaam.

Nico van Koesveld, Van Koesveld Financiële Diensten

In een schitterende omgeving konden we genieten van zoveel prachtige auto’s bij elkaar, die je zelf niet vaak rijd en toch wel graag zou willen uitproberen. Die kans krijg je niet zo vaak. Het spreekt mij erg aan dat alles zeer professioneel is verzorgd. Afgesloten met een heerlijk diner. Super!

Pepijn van Asch, Prominent Vastgoed B.V.

Auto’s testen en rijden is altijd een feest. Vallei Business zorgde voor een gezellig middag, met volop mogelijkheden alles te beoordelen. Daarnaast hebben wij met alle deelnemers nagepraat over de ervaringen en werd er onder het genot van een hapje en drankje genetwerkt. Wat mij betreft een geslaagde middag!

Dennis Vermeulen, Innax

Autotestdagen staan bij Vallei Business altijd in het teken van 3 partijen: dealers, bedrijven en vooral de autoliefhebber. Er is informeel contact, er kan vrij genetwerkt worden en het diner staat garant voor een mooie afsluiting. Aan de hand van deze editie hebben we trouwens een auto besteld!

Ferdinand Mekelenkamp, Mekelenkamp VOF

De mogelijkheid om eens een andere auto te rijden dan onze eigen plantenbusjes greep ik graag aan. Het is een leuke ervaring geweest, zeker omdat ik zowel in de Porche Boxster, Toyota Prius Wagon en zelfs in de volledig elektrische Citroën gereden heb, 2 leuke ervaringen. Vallei Business bedankt.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by