Paperfoam: Duurzame creatieve oplossingen voor toekomstbestendige verpakkingen

Magazines | Vallei Business nummer 1 2018

Missie

Een groeiende groep enthousiastelingen werkt vanuit Barneveld aan deze missie. Door een speciaal ontwikkeld proces wordt een mengsel van aardappelzetmeel, vezels en water omgevormd tot binnen- en buitendoosjes. Denk aan toepassingen voor consu-menten electronica zoals koptelefoons en mobiele telefoons, alsook geschenkverpakkingen voor cosmetica, medische toepas-singen en voedsel verpakkingen.

We werken samen met ambitieuze bedrijven, lokaal en internatio-naal, die de hoogste eisen stellen aan vormgeving en productpre-sentatie. En dat is nou juist waar dit innovatieve materiaal zich goed voor leent. Door zeer strakke en gedetailleerde designs te kunnen maken die bovendien gecertificeerd biologisch afbreekbaar zijn, groeit het internationale netwerk van klanten en partners die de omslag maken naar duurzaam verpakken.

Internationale speler

Onze verpakkingen leiden tot een CO2-reductie van 50 procent tot 95 procent, afhankelijk van het verpakkingsmateriaal dat wordt vervangen. Zonder concessies op het gebied van design. Samen met de capaciteit om zeer grote klanten te kunnen bedie-nen, is PaperFoam inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler die ertoe doet. Impact! En daar gaat het om.

Als je bedrijven als Plantronics, Google, Philips en Microsoft onder je klanten wilt rekenen, maar ook lokale klanten als

Rondeel en Kipster, moet je dan ook dicht op het vuur zitten. Daarom hebben we inmiddels een internationaal sales team dat vanuit San Francisco, Berlijn, Parijs en Penang (Maleisië) de ver-pakkingswereld bestormt en steeds meer klanten over de groene streep trekt. Toekomstbestendig en verantwoord ondernemen, met een wereldwijde impact.

www.paperfoam.com

PaperFoam

Wereldwijd worden heel veel verpakkingen gebruikt. Verpakkingen die nu nog vaak van niet al te

duurzame materialen zijn gemaakt, zoals plastics.

De missie van PaperFoam is om duurzame en creatieve oplossingen voor verpakkingen te bieden, die toekomst-bestendig zijn. Voor huidige en toekomstige generaties.

In één zin: Packaging towards a sustainable future.

Duurzame creatieve oplossingen voor

toekomstbestendige

verpakkingen

Verpakking van de Fairphone, vervaardigd door PaperFoam.

paperfoam | verpakkingen

delen:

Vallei Business nummer 1 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by