W-TIC, transformation & improvement consultancy

Magazines | Vallei Business nummer 4 2019

Of een proces- en businessanalist waarde toe kan voegen aan de vraag van een opdrachtgever is voor een groot deel afhankelijk van zijn kennis en ervaring. Die is bij Eelco Wissink ruimschoots aanwezig. Sterker: hij voegt er een derde kwaliteit aan toe. Hij kan door zijn ervaring in trainingen en opleidingen ook een belangrijke rol spelen in de implementatie van de voorgestelde veranderingen.

Eelco Wissink studeerde logistiek aan de Vervoersacademie in Venlo en ging in de transportsector aan de slag. Hij werd bij Capgemini SAP-consultant en leerde alle ins en outs over in- en verkoop en logistieke processen. Hij specialiseerde zich in alle logistieke processen rond bedrijven, voordat hij SAPconsultant werd bij Capgemini. Op de Capgemini Academy raakte hij ook vertrouwd met de waarde van trainingen en opleidingen. Daar leerde hij dat in de keten van middelen, processen en mensen, vooral de mensen de doorslaggevende factor zijn bij het realiseren van succesvolle veranderingstrajecten. Na drie jaar te hebben gewerkt als businessprocess consultant bij Sandd besloot hij de overstap te maken naar een eigen onderneming. Hij startte met W-TIC, Wissink – Transformation & Improvement Consultancy.

elco Wissink: “Door mijn ruime kennis en ervaring ben ik in staat complete processen te overzien en tegelijkertijd te focussen op de diepere deelprocessen. Ik versta zowel de taal van de business als de IT. De combinatie van mijn vaardigheden zie je niet veel in consultancy. Ik analyseer processen, IT systemen, data, stel oplossingen voor en kan door middel van diverse soorten trainingen ondersteunen bij implementaties.”

Wissink formuleerde toen hij met W-TIC startte drie kernwaarden die voor zijn werkwijze cruciaal zijn: eenvoud, passie en resultaat. “Eenvoud in communicatie - mensen moeten begrijpen waar ik het over heb -, passie in proces- en verandermanagement en vooral voor de menselijke kant bij de uitvoering en ten slotte resultaat in het leveren van toegevoegde waarde ten behoeve van het totale proces. Want denken en handelen in toegevoegde waarde is waar je het verschil maakt

delen:

Vallei Business nummer 4 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by