Faam Werkt: de sleutel tot succes

Magazines | Vallei Business nummer 4 2019

Deze zomer bestaat Faam Werkt 12,5 jaar en daarom neem ik u even kort mee terug in de tijd. In 2007 is Faam Werkt gestart in Barneveld. Nu hoor ik u denken: waarom precies in Barneveld? Dit was een goede keuze vanwege de mooie centrale ligging en goede arbeidsethos. In korte tijd is Faam Werkt uitgegroeid tot een bedrijf met zeventien collega’s. Hoewel we begonnen met één verdieping, huren we nu bijna het gehele pand aan de Stationsweg.

We zijn met Faam Werkt gestart aan het begin van de economische crisis. Vooral in 2013 was de recessie voelbaar, want er waren meer werkzoekenden dan vacatures. In 2018 draaide de markt volledig om en is de strijd om de werkzoekenden losgebarsten. Dankzij het doorzettingsvermogen, de kennis, ervaring en het inlevingsvermogen van onze mensen, zijn we tegen de stroom in gegroeid. Economische tegenwind maakt je vleugels sterker.

In deze 12,5 jaar hebben we een groot netwerk opgebouwd in verschillende branches. Variërend van plaatselijke ondernemingen tot grote internationale bedrijven. Veel klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant, al is de contactpersoon vaak gewisseld. Dit behaalde succes hebben we te danken aan onze loyale klantrelaties, de collega’s en de bedrijfscultuur. Intern hebben we de lat hoog liggen en zijn we duidelijk naar elkaar wat goed gaat en wat niet. Ook krijgen onze mensen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We hebben geen plafond in de organisatie. Hierdoor bevorderen we ondernemerschap. Zo creëren we ondernemers binnen de onderneming.

e afgelopen weken stonden in het teken van ons 12,5-jarig jubileum. We hebben dit gevierd met onze klantrelaties. Veel klantrelaties hebben we persoonlijk bezocht om met elkaar terug te blikken op de prachtige samenwerking die we hebben gehad. Het is mooi om zowel de succesverhalen als de anekdotes met elkaar te delen. Ook is ons nieuwe Faam Magazine verschenen, dit keer een dikke jubileum editie. Dit magazine staat boordevol met ervaringsverhalen van bedrijven, ex-werkzoekenden en leuke weetjes. Wil je lezen hoe anderen de samenwerking met Faam Werkt ervaren hebben? We sturen het magazine graag toe of kijk op onze website www.faamwerkt.nl.

De komende jaren willen we verder doorbouwen aan wat Faam Werkt nu is. We hopen op een stabiele manier, met een leuk team, het maximale eruit halen voor onze klanten, werkzoekenden en onszelf!

delen:

Vallei Business nummer 4 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by