Lagarde Groep: Ook extern bellen met Microsoft Teams

Magazines | Vallei Business nummer 2 2020

2020 is (nu al) een bewogen jaar. Een jaar waarin veel organisaties hun manier van werken compleet op de kop hebben moeten gooien. Want waar mogelijk wordt er thuisgewerkt. Mede daardoor heeft het gebruik van Microsoft Teams een enorme vlucht genomen. Ik zie organisaties communiceren en samenwerken via dit platform. Mooi om te zien dat de organisaties zo dynamisch zijn en hier snel op inspelen. Ook bij Lagarde Groep maken we dankbaar gebruik van Microsoft Teams. Met de interne communicatie zit het wel goed als u werkt met Microsoft Teams. U chat en (video)belt eenvoudig met uw collega’s.  Maar hoe zit het met de ‘externe communicatie’? Steeds vaker krijg ik de vraag of de telefonie ook via Teams is te regelen. Want zowel intern als extern bellen via Teams maakt het wel een hele complete oplossing: al uw data én communicatie in één omgeving!

NIEUWE DIENST: MICROSOFT TEAMS TELEFONIE
De vraag van onze klanten: “hoe kunnen we ook extern bellen via Microsoft?” beantwoorden wij met onze nieuwe dienst: Microsoft Teams Telefonie. Hiermee belt u ook naar externe contactpersonen via Microsoft Teams. Zowel via de vaste lijn als via uw mobiel. Als uitbreiding op huidige telefooncentrale of als compleet nieuwe oplossing Kortweg zijn er twee mogelijkheden om Microsoft Teams Telefonie in te richten: • Door uw bestaande telefooncentrale uit te breiden. • Door volledig over te stappen op Teams telefonie. Dus heeft u geïnvesteerd in een nieuwe telefooncentrale? Zonde als dit allemaal voor niets is geweest toch? Daarom zorgen we ervoor dat u hier gewoon mee verder kunt werken. Doordat Lagarde Groep al bijna 30 jaar ervaring heeft op het gebied van IT én telefonie is dit precies de combinatie waar onze kracht ligt.

DE KRACHT VAN DE COMBINATIE
Combineert u Microsoft Teams met uw ‘traditionele telefooncentrale’? Dan profiteert u van de voordelen van Microsoft Teams als ‘communicatie hub’ in combinatie met de voor u vertrouwde telefooncentrale en de daaraan gekoppelde functionaliteiten. Dit betekent geen beperkingen of afhankelijkheid van Microsoft bij het aanmaken en beheren van uw telefooncentrale.

Cornelis Vreeken (salesmanager ICT)

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even een kijkje op www.lagarde.nl/teamsbellen!
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement