CSW Kantoorruimte speelt in op wensen huurders en pandeigenaren

Magazines | Vallei Business nummer 4 2021

De coronapandemie heeft een grote invloed op hoe, waar en wanneer we nu werken: niet langer meer met z’n allen in (grote) kantoorruimtes, maar ook steeds meer in de thuisomgeving. Veel mensen hebben hun weg al gevonden in het hybride werken, waarbij technologie deze manier van werken ondersteunt. CSW Kantoorruimte speelt in op de huidige situatie door kantoorkamers aan te bieden die aan de coronaregels voldoen én blaast kantoorpanden met leegstand nieuw leven in.

INTERESSANT VOOR EIGENAAR KANTOORPAND

CSW Kantoorruimte is altijd op zoek naar (leegstaande) panden en blijft ook groeien: in de regio Foodvalley én daarbuiten, stelt eigenaar Mark Teerling. “Waarom wij interessant zijn voor eigenaren van leegstaande kantoorpanden? Omdat wij in de afgelopen tien jaar hebben bewezen succesvol te zijn in het verhuren van kantoorruimtes en zo een leegstaand kantoorpand nieuw leven in kunnen blazen. Dat begint vaak al met kleine aanpassingen, zoals met internet en schilderwerk”, verklaart Teerling. “Wij genereren traffic en geven leegstaande panden weer een ziel. Dat kan al ontstaan doordat we in een kantoorpand één verdieping verhuren. Als daar iets moois ontstaat, dan kan dat echt een zekere aantrekkingskracht hebben op mogelijke huurders voor overige verdiepingen”, zegt de eigenaar van CSW Kantoorruimte, die het bedrijf startte in 2011 onder de naam Crown Slim Werken en in 2022 verder gaat uitbreiden naar Barneveld en Amersfoort. CSW Kantoorruimte is al actief in Ede, Leusden, Veenendaal en Vianen. “Een belangrijk gegeven is dat kantoorpanden van meer dan 100 vierkante meter per 1 januari 2023 minimaal energielabel C moeten hebben. Dit is een vereiste om die panden nog te mogen verhuren of te gebruiken. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Vaak kan met een geringe investering al aan die vereisten voldaan worden.”

FLEXIBILITEIT EN VASTE HUURPRIJS PER MAAND
“Huurders van onze kantoorruimtes zijn op zoek naar een plug and play-oplossing en flexibiliteit. En die krijgen ze bij ons. Alles is geregeld, ze kunnen meteen aan de slag. Huurders kunnen zich zo ook focussen op hun core business. Wij verzorgen het meubilair, internet, koffie en thee en schoonmaak. We doen dat voor een all inclusive-tarief, inclusief de energiekosten en parkeren. Dat is ook nog eens op basis van een flexibel contract met een opzegtermijn vanaf slechts drie maanden. Zeker in deze onzekere tijden met een coronapandemie blijkt dat aantrekkelijk voor huurders”, aldus Teerling.

HUIDIGE WENSEN HUURDERS CSW
Kantoorruimte zet zich steeds meer in voor de huurders: de huurder wordt qua huisvesting geheel ontzorgd, zegt Teerling. “Ook wanneer de huurders technische storingen hebben, kunnen we snel schakelen. Als er andere vragen of wensen zijn, staan we ook klaar. We willen het onze huurders zo aangenaam mogelijk maken. Het hybride werken zal blijven en daarom willen we in 2022 nog meer mogelijkheden bieden voor de ondernemer die liever in een eigen, kleine kantoorkamer wil werken, bijvoorbeeld omdat ze thuis veel afleiding ervaren. We hebben coronaproof kantoorruimtes op maat. Die plug and play-werkplek is een mooie mix van thuis en op kantoor werken. Er is ondanks de coronamaatregelen volop perspectief voor een manier van werken die bij de ondernemer past.”

Geïnteresseerd in de kantoorruimtes van CSW Kantoorruimte ? Kijk op www.cswkantoorruimte.nl
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement