Column Lagarde Groep

Magazines | Vallei Business nummer 5 2017

Bert Noteboom, directeur Lagarde Groep

Skypen, mailen, werken in de cloud: het is niet meer weg te denken uit de hedendaagse werkomgeving. Combineer dit met de trend dat we steeds meer draadloos gaan werken en je komt uit bij het wifi-netwerk. In deze blog wil ik laten zien wat wifi voor je bedrijf kan betekenen als het goed op orde is.

Algemeen directeur

Je zult denken: wat hebben een algemeen directeur en wifi met elkaar gemeen? Ik ervaar iedere dag aan den lijve hoe prettig een goed wifi-netwerk is. Ongeacht het device dat ik gebruik, overal kan ik bij m'n mail, agenda's van collega's, conference calls plegen met collega's en klanten en sturen op cijfers. Omdat ik overal onze online administratie kan inzien. Zo kan ik real-time sturen in het bedrijfsproces, waardoor ik in-control ben. Wifi is voor mij als een goede kop koffie. Dat gun ik mezelf, maar zeker ook collega's en klanten.

Ongestoord werken

Iedere werknemer wil ongestoord kunnen werken. Lange uploadtijden, geen instructievideo kunnen kijken of traag ladende internetpagina's zijn onnodige irritaties op de werkvloer. Wifi is een eerste voorwaarde om lekker te kunnen werken, net als een goede bureaustoel en frisse lucht. Voorkom onnodige stroperigheid in je werkproces: zorg dat de draadloze verbinding werkt.

Service voor je gasten

Ook voor gasten is wifi een eerste behoefte. Biedt ze naast koffie ook de verbinding met de online snelweg aan. Zo kan er gepresenteerd worden en kun je ook goed samenwerken, acties tegelijk uitvoeren en nog even de nieuwe bedrijfsvideo laten zien. Alles draadloos uiteraard.

Klaar voor innovatie

Werken in de cloud, steeds meer bedrijven maken de overstap. Applicaties worden steeds meer webbased. Data wordt steeds meer en steeds frequenter online gehuisvest. Mooie ontwikkelingen! Een van de voorwaarden om deze innovatie een plek te bieden in je organisatie is een snelle en stabiele verbinding. Snelle wifi is een van de randvoorwaarden hierbij. Ben jij klaar voor deze ontwikkelingen?

Veiligheid

Begin 2017 onderzocht anti-virusbedrijf Norton Symantec de mening over openbare wifi-netwerken. 31% van de Nederlanders denkt dat deze netwerken veilig zijn, 69% twijfelt hierover. Veiligheid, ook van jouw wifi, is écht belangrijk. Bankgegevens en wachtwoorden houd je toch liever voor jezelf, logischerwijs.

Wil je zeker zijn van veilig wifi voor jou én

je gasten? Download ons e-book over wifi op lagarde.nl/wifi.

Een betrouwbaar wifi-netwerk als katalysator voor je bedrijfsproces

Vallei Business

Financieel Advies

Reclame

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Service Rubriek

Office

Locaties

Diversen

Juristen

delen:

Vallei Business nummer 5 2017

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by