Ruim 800 bezoekers bij smaakvol netwerkevent

Magazines | Vallei Business nr 3 2014

Haringparty Ede groot succes

Ruim 800 bezoekers bij smaakvol netwerkevent

Ede is in 2014 de Hoofdstad van de Smaak. De Haringparty stond daarom in het teken van 'Smaakvol'. Overal konden gasten genieten van exclusieve lokale gerechten en heerlijke dranken van uiteenlopende regionale ondernemers.

Om 12.00 uur werd de Haringparty door locoburgemeester Ligtelijn-Bruins, Heidekoningin Calluna, de directies van Het Oude Politiebureau en de Rabobank geopend. Ruim 800 gasten ontmoetten elkaar in een sfeervolle ambiance om de Hollandse Nieuwe van 2014 te proeven én met elkaar te netwerken.

“De Haringparty Ede was weer een buitengewoon geslaagde bijeenkomst. Onze gasten hebben genoten van de heerlijke haring en konden ondertussen volop met elkaar netwerken in een prettige sfeer. Alles viel goed in de smaak”, aldus Barry van de Lagemaat namens de directie van Rabobank Vallei en Rijn. Edwin van de Oever van Het Oude Politiebureau vult aan: “Het was een prachtig evenement! Ik heb veel bekende gezichten gezien en ook nieuwe ondernemers ontmoet. Als restaurant boden we heerlijke lokale gerechten aan, want het is en blijft een feest van onze regio! Iedereen spreekt elkaar, geniet én doet goede zaken. Daar gaat het toch om?"

De vijfde Edese Haringparty, georganiseerd door Rabobank Vallei en Rijn en Het Oude Politiebureau, vond op woensdagmiddag 18 juni plaats. Traditiegetrouw proefden de locoburgemeester en heidekoningin samen met de directie van de Rabobank en Het Oude Politiebureau de nieuwe Hollandse haring in Ede.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement