FoodValley nieuws

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

Regio FoodValley Day

Tijdens Regio FoodValley Day op 13 september openen food-bedrijven van 9:00 tot 16:00 uur hun deuren voor het grote publiek. Kennismaken met FoodValley, de ondernemers én de oneindige mogelijkheden in de regio staan centraal. Steeds meer mensen raken zo bekend met wat FoodValley is.

Meer informatie over deze dag is te vinden op www.regiofoodvalleyday.nl.

Food Valley Expo

Op 23 oktober 2014 vindt in Hotel Papendal de jaarlijkse Food Valley Expo plaats van 8:00 uur tot 17:00 uur. De organisatie, Stichting Food Valley, focust hierbij op nieuwe bedrijvigheid en innovatie in de agrofoodsector.

Meer informatie: www.foodvalleyexpo.nl.

StartLife werkt samen met Pulsar Network Capital (PNC)

PNC wordt Preferred Supplier van StartLife uit Wageningen. De samenwerking is gericht op bedrijvigheid en innovaties, met name bij start-ups.

Veelbelovende startende ondernemers in de sectoren Agro, Food en Leefomgeving krijgen hierdoor de kans om duurzaam en versneld door te groeien.

Meer informatie: www.pulsarnetworkcapital.nl.

Regiotour 'Food & ICT'

De Regiotour voor raadsleden vindt dit jaar plaats in Veenendaal op 26 september. Het thema is 'Food en ICT' en start om 12:15 uur met een interactief programma over belangrijke onderwerpen die overheid, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen in Food en ICT bezighouden. De middag duurt tot 18:00 uur.

Glutenvrij snacken in Regio FoodValley

Per 13 december 2014 gaat de nieuwe allergenenwetgeving in. Dit verplicht horecaondernemers om gasten te informeren over allergenen in gerechten. Cafetaria 't Pakhuis in Veenendaal speelt hier nu al op in met glutenvrije friet en snacks. Syl Lammers, eigenaar van 't Pakhuis cafetaria, restaurant en catering: “Wij hebben als doel om de meest allergeen-vriendelijke cafetaria van Nederland te worden.”

Meer informatie: www.t-pakhuis.nl.

FoodValley Inspiratie 2014

Donderdag 16 oktober vindt FoodValley Inspiratie 2014 plaats bij Wageningen UR. De middag start om 14:30 uur eindigt om 18:00 uur. Op het programma staat een rondleiding langs o.a. RIKILT, Forum en Restaurant van de Toekomst. Ook komen er vier inspirerende samenwerkingen van de drie O's voorbij en komt Louise Fresco, voorzitter RvB Wageningen UR, aan het woord. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by