De keuken als ontmoetingsplek bij uitstek

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

De keuken:

ontmoetingsplek bij uitstek

Professionele kookstudio Klein Wittenoord

Klein Wittenoord is een schitterende locatie waar u met collega's of relaties een kookworkshop kunt volgen. In de professionele keuken - onder begeleiding van de chef-kok - bereidt u met elkaar een mooi 4-gangendiner.

Samen iets ondernemen

Marijke Holwerda trapt af: “We merken dat men zich steeds meer realiseert dat de kwaliteit van een relatie de basis is voor vruchtbaar zaken doen. En dat relaties zich op de meest natuurlijke manier ontwikkelen in een ontspannen omgeving waar je samen iets tot stand brengt. Daar is eerst met elkaar koken en dan dineren bij uitstek heel geschikt voor.”

Bijzonder en ontspannen

Wim van Velzen: “We krijgen veel complimenten voor onze kwaliteit en gastvrijheid. Daar zijn we trots op, maar wat we minstens zo belangrijk vinden is dat onze gasten aan het einde van de workshop verrast vertellen hoe ze met elkaar op een ontspannen manier zulke mooie gerechten bereid hebben. Dat is precies wat we beogen.”

Sfeervolle eetkamer

Er is ook veel aandacht besteed aan de sfeer in de aparte eetkamer zodat men na het bereiden in alle rust kan genieten van de smaakvolle gerechten gecombineerd met bijpassende wijnen.

Wim van Velzen: “Wij streven er naar om van iedere ontmoeting met onze gasten een bijzondere ervaring te maken!”

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we uw wensen, wij maken graag een voorstel.

Klein Wittenoord

Wittenoordseweg 3, 3927 CE Renswoude

0318-57 53 25, 06-54 37 45 25

info@kleinwittenoord.nl

www.kleinwittenoord.nl

“Fris” en ‘fit’ het najaar in!

Quiris Adviesgroep zorgt voor een fit tussen mensen en organisaties en voor medewerkers die zichzelf zo ontwikkelen dat je er de toekomst mee aankunt, fitte medewerkers dus! Want bij Quiris geloven we dat organisaties een voorsprong kunnen behalen door (het ontwikkelen van) medewerkers.

Nieuw seizoen open inschrijvingen!

Middle management voor Food en Industrie (8 dagen);

startdatum 26 september

De leergang wordt steeds door)ontwikkeld met hulp van gerenommeerde opdrachtgevers in Food en industrie en is speciaal bedoeld voor het leidinggevend kader in de productie.

Inspirerend coachen voor P&O-ers (3 dagen);

startdatum 16 oktober

In deze training krijgt u handvatten en methodieken aangereikt om mensen uit uw organisatie met coachingsvragen vast een eerste stap op weg te helpen. Speciaal voor P&O-ers.

Krachtig communiceren (3 dagen);

startdatum 18 september

Deze training helpt u aan zichtbaar resultaat van uw gesprekken en laat zien hoe je effectief anderen met je mee krijgt.

Heeft u interesse in een van deze trainingen of wilt u zich meteen inschrijven?

Ga dan naar www.quiris.nl of bel ons op 0318-551418