Koster Special Gifts: 'Het verrassingselement is belangrijk'

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

Koster Special Gifts

'Het verrassings-

element is belangrijk'

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. In dit nummer besteedt Vallei Business aandacht aan bedrijven die verschillende soorten kerstpakketten en -geschenken aanbieden. De redactie van Vallei Business stapte in de auto en reed naar Achterberg. Daar werden we gastvrij ontvangen door Ton Koster, eigenaar en oprichter van Koster Special Gifts.

Al bij binnenkomst wordt je verrast door de sfeervolle aankleding van de showroom. “We zijn net klaar met de complete inrichting van onze Kerstshow”, legt Koster uit. “Tijdens de Kerstshow kunnen ondernemers uit de regio zelf de kerstpakketten voor hun personeel samenstellen. En die regio mag best ruim genoemd worden: Van het oosten t/m het westen van het land weten ondernemers de weg naar Achterberg te vinden. We maken er elk jaar weer een feest van. De mensen worden welkom geheten en kunnen onder het genot van een hapje en een drankje gezellig rondsnuffelen. Zo willen we ze een beetje in de watten leggen. Onze verkoopsters helpen de klanten graag met het samenstellen van hun kerstpakket.”

Wow-factor

Als de klanten door de showroom lopen, maakt men kennis met het ruime assortiment van Koster Special Gifts. “We hebben een aanbod van ruim 3000 artikelen”, vertelt Koster. “Veel lekkere en kwaliteits producten, maar ook mooie en vooral bruikbare cadeau artikelen. Maar dit is ook onze insteek. We willen dat de ontvanger verrast wordt door een kerstpakket, die wow-factor is voor ons erg belangrijk.” Artikelen die je in de supermarkt niet kunt krijgen vind je juist bij ons. Voor een budget pakket kun je verder ook prima bij ons terecht.

Koster legt vervolgens uit dat niet alleen de inhoud van het kerstpakket verrassend moet zijn. “Het gaat om de totale beleving van het pakket. Naast de fleurige en gezellige kerstdoos worden er veel creatieve ideeën bedacht, die als verpakking kunnen dienen voor een kerstcadeau. En dan natuurlijk in een mooie cellofaanverpakking. Een ondernemer geeft toch een geschenk weg en dan vinden wij dat het er tiptop uit moet zien. Zo maken wij elk kerstpakket tot een Special Gift.”

Koster Special Gifts

Achterbergsestraatweg 180, 3911 CX Achterberg

T: 0317-612461, I: www.koster-specialgifts.nl

E: info@koster-specialgifts.nl

Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom tijdens de Kerstshow van Koster Special Gifts. De showroom is tot en met half oktober op diverse data geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt zich via www.koster-specialgifts.nl aanmelden.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by