Hightouch executive search in food & agri

Magazines | Vallei Business nr 2 2015

HighTouch executive search richt zich exclusief op de hogere functies en topkandidaten in de food/Ingredients en agri branche. Onze specifieke focus vindt zijn oorsprong in de ruime internationale werkervaring en (inter)nationale netwerken die we in deze sector hebben opgebouwd.

Hightouch executive search

in food & agri

Mensen maken het verschil

In elk proces binnen de levensmiddelenketen wordt het verschil gemaakt door mensen. Dat is onze stellige overtuiging. Het is dan ook de kunst om de juiste mensen op het juiste moment op de juiste positie te hebben. Dit geldt voor elke organisatie, maar is makkelijker gezegd dan gedaan.

Hightouch is hoogstpersoonlijk

HighTouch levert mensenwerk in de beste zin van het woord. Wij verdiepen ons via persoonlijke gesprekken in de drijfveren, ambities en idealen van elke kandidaat en opdrachtgever. Want als we elkaar goed kennen, kunnen we u het beste van dienst zijn. Want een persoonlijke benadering betekent bij HighTouch: hoogstpersoonlijk.

Executive search

Mensen en organisaties - individuele en organisatorische doelstellingen - bij elkaar brengen. Daar draait het om. Want bij de juiste match ontstaat voor alle betrokkenen de gewenste meerwaarde.

Werkwijze

Vaak horen we van mensen vooraf dat onze aanpak toch niet echt afwijkt van andere bureaus; achteraf zijn ze nog wel eens een andere mening toegedaan. Nadat we ons hebben voorgesteld gaan we graag uitgebreid met u in discussie over de organisatie. Hierbij denken we actief mee en zijn in staat om als sparringpartner te dienen omdat we de markt ook uit eigen ervaring kennen. Het resultaat hiervan leggen we vast in een document welke we ook aan u voorleggen.

Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Dat betekent dat we onze search naar de juiste kandidaten starten; dit doen we in ons eigen netwerk en door middel van research. Hiertoe zijn wij continu in contact met mogelijke kandidaten, en dat al over een periode van meer dan 20 jaar. Dus we beschikken over een zeer groot en relevant netwerk

Tijdens de gesprekken met de kandidaten, die we in de regel al goed kennen, richten we ons met name op de ‘hoe’- en ‘waarom’-vragen inzake de relevante kennis, ervaring en competenties van de kandidaten in relatie tot de nieuwe uitdaging die voorligt. Dit geeft ons de kans beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheid, normen en waarden van de kandidaat. Een en ander wordt aangevuld met het natrekken van referenties en/of het uitvoeren van assessments.

Na aanstelling zijn we nog niet klaar; we komen na aanstelling nog regelmatig terug om vast te stellen dat de samenwerking goed verloopt en dat zowel kandidaat als opdrachtgever meer dan tevreden zijn.

Talent vinden en binden

Naast onze expertise om voor u het beste talent uit de markt te vinden kunnen wij u ook helpen uw beste talent aan uw organisatie te binden. Door een effectief en robuust Talent Management systeem stellen wij u in staat om het aanwezige talent in uw organisatie te identificeren, analyseren en te ontwikkelen. Hierdoor kunt u maximaal en duurzaam rendement halen uit uw belangrijkste investering. Uw Human Capital. n

Contact?

www.hightouch.nu

Wilko Grievink 06-55362253

Henk Schellevis 06-22391932

Recruitment

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by