Business Event Veenendaal 2022

Magazines | Vallei Business nummer 3 2022

Vol enthousiasme organiseert de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) weer het Business Event Veenendaal. Op 12 september staan op het podium in de categorie Jonge onderneming Bar & Borrels, BVS Sociaal Metaal en VANcreators. In de categorie MKB/Detailhandel zijn All Care, Cafetaria ’t Huus 2.0 en Ingenious Group genomineerd en bij Grootzakelijk zijn dat Doornenbal groep, Movexx International en McDonald’s Veenendaal.

Erkenning voor goed ondernemerschap.
De Voordrachtscommissie had weer mooie bedrijven verzameld, waaruit de jury een selectie maakte om te bezoeken. Tijdens de pitchbijeenkomst in het gemeentehuis maakten de negen Genomineerden duidelijk waarin zij zich onderscheiden en het zal voor de jury niet makkelijk worden om te bepalen wie uiteindelijk per categorie met de eerste prijs naar huis gaat.

Negen winnaars
Ondernemers die eerder Genomineerd werden, weten: het is een geweldige erkenning als je uit al die ondernemers in Veenendaal uitverkozen bent om op het podium te staan. ‘Terwijl je zelf letterlijk en figuurlijk in de spotlights staat, laten we in korte video’s zien waaróm deze ondernemers podiumwaardig zijn. Op dat moment ben je al een winnaar, maar de jury kiest uiteindelijk in iedere categorie de ondernemer die de eerste prijs ontvangt: een uniek beeldje van de Veenendaalse kunstenares Linette Dijk. En natuurlijk omlijst de organisatie de verkiezing met verrassend entertainment. We rekenen dan ook weer op een volle zaal’, aldus de enthousiaste voorzitter van de jury, Arnaud Wilod Versprille. 

Rabo Publieksprijs
Inmiddels is ook de strijd losgebarsten om de Rabo Publieksprijs. Iedereen kan eenmalig zijn of haar stem uitbrengen via www.businesseventveenendaal.nl. Stemmen kan tot en met 11 september 17 uur.

Dankzij sponsors
De steun van het bedrijfsleven om er op 12 september weer een spectaculaire feestavond van te maken, is onmisbaar. Olenz Notarissen heeft, na het faillissement van de vorige eigenaar, in 2019 de rechten opgekocht en gratis ter beschikking gesteld aan de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV), onder voorwaarde dat de BOV het evenement organiseert. Onlangs tekenden Hoofdsponsors gemeente Veenendaal en Rabobank Vallei en Rijn meerjarencontracten om het evenement voort te zetten, net als de acht Businesspartners Schuiteman Accountants en Adviseurs, Koninklijke Ginkel Groep, Bram Vitaal, Buro BOOT, MPrise, SanoRice, ASB en Hupra ICT. Ook andere trouwe sponsors doen weer mee zoals onder andere Bochane Veenendaal, Residence Rhenen, De Indruk, Annemarie Bakker Fotografie, Roelofsen bloemen, Linette Dijk, Remkon Mediaproducties en Mediasponsors BDU-De Rijnpost en Vallei Business. BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg: ‘Het tekent de betrokkenheid van het Veenendaalse bedrijfsleven dat zoveel ondernemers tijdens de speciale Businessborrel zich voor meerdere jaren verbinden aan hét ondernemersfeest van het jaar.’

Toegangskaarten
Via basiliekveenendaal.nl zijn de toegangskaarten te koop voor deze feestelijke avond op maandag 12 september 2022 in de Basiliek.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by