Toertje Vallei

Magazines | Vallei Business nr 5 2012

Locaties:

- Restaurant De Vendel

- Amrâth Hotel Maarsbergen

- Hotel Schimmel

Toertje Vallei

Vallei Business weet de dagen voor autotestdagen goed te kiezen. Ook deze editie van de bedrijfswagentestdag was qua weer de beste dag van de week. Een dag eerder of later en het evenement zou in de regen hebben plaatsgevonden.

Restaurant De Vendel in Veenendaal was deze keer uitgekozen als locatie voor de ontvangst en het afsluitende diner. De ruime parkeerplaats vulde zich snel met de verschillende bedrijfsauto’s die van alle kanten gefotografeerd werden. Binnen verzorgde De Vendel de ontvangst met een heerlijke lunch voor de binnendruppelende testrijders.

Na een korte briefing over de dag vertrok de stoet naar de eerste stoplocatie van de tocht; Amrâth Hotel Maarsbergen. Hier was uitgebreid de gelegenheid om de testverslagen in te vullen en de ervaringen van de gereden auto’s te delen.

De tweede stop op de route was Hotel Schimmel. Ook hier werd gezorgd voor een hapje en drankje voor de testrijders. In de lounge konden wederom de bevindingen worden genoteerd. De tocht vervolgde zich richting de hoofdlocatie, waar de sleutels konden worden gewisseld voor een laatste testrit.

Als afsluiting van de dag konden de testrijders nog in de bedrijfswagens rijden waar ze niet op waren ingedeeld. Het afsluitende diner viel in zeer goede aarde bij de deelnemers en organisatie. Complimenten voor Restaurant De Vendel.

Autodealers:

- Bochane Groep B.V.

- Stern auto B.V.

- Vallei Auto Groep

- Van Hunnik Autogroep

- Auto Kuijer

Autofotografie: Joost Franken

Testrijders:

Marco Hazeleger    Chiliwire New Media B.V

Peter Lens DP Ede bv

Berend van Berkel Flexa Forte

Klaas Hoekstra Koerier&besteldiensten Hoekstra

Huib van Loon Oxonia Fleet Solutions

Raymond Schuurman TMI Rhenen B.V.

Martijn de Jonge USG Start People

Robert van As        Van As Financieel Advies b.v.

Sander van der Burg Van der Burg Cable & Cablehandling systems

Jordan van Burken Werkwijzer uitzendbureau

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by