NBE Ede

Magazines | Vallei Business nr 5 2012

In Theater De ReeHorst zijn de beste bedrijven uit de gemeente Ede bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de achtste editie van het Business Event gemeente Ede. De genomineerden werden door luxe auto’s van Stern Auto voorgereden en daarmee kon de feestelijke avond beginnen. In een sfeervolle ambiance werden Simia, Groveko en Plantion uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het jaar’.

Bij aanvang waren de genomineerden nog niet in de zaal aanwezig. Nadat presentator Humberto Tan de opening had verricht en de genomineerden had aangekondigd, kwamen ze stijlvol en onder een oorverdovend applaus de zaal binnen. Goed voorbereid en geïnteresseerd hield Tan de interviews met de verschillende genomineerden.

In de categorie Jonge Onderneming waren Simia Buiten Gewoon Beleven, Koffie & Koffie en Angeli Hairstyling genomineerd. De juryvoorzitter Otto van de Vliet maakte bekend dat Simia van Frank Bookelmann en Willeke Lagerweij de winnaar was en riep hen uit tot ‘Jonge Onderneming van jaar’. Zij kregen de award uitgereikt door de Henk Anema van VNO-NCW.

Tevens werden bloemen uitgereikt die waren verzorgd door

Eyecatchers van Monique de Greeff.

Nauta Sign, Groveko en Kuiper en Zonen waren genomineerd in de categorie Rabo MKB Award. Coen Blees van Groveko ging er uiteindelijk met de titel vandoor en ontving de award uit handen van Geurt Boon, directievoorzitter Rabobank Woudenberg-Lunteren.

Na de uitreiking van de Rabo MKB Award nodigde Humberto Tan de wethouder van de gemeente Ede, Roel Kremers, op het podium uit. De wethouder nodigde Rudi Roels uit op het podium en kondigde als loco-burgemeester aan dat dhr. Roels de erepenning van de gemeente Ede heeft verdiend voor zijn jarenlange inzet voor de gemeente. Dit onder andere door zijn rol als oud-voorzitter van het Edese Bedrijfs Contact. Rudi Roels bedankte de gemeente en alle aanwezigen in de zaal en verliet onder luid applaus het podium.

Toen was het tijd voor de laatste categorie. De genomineerden in de categorie Industrie en Dienstverlening waren W&G Groep, Koninklijke De Heus Voeders en Plantion. Laatstgenoemde, met Peter Bakker als algemeen directeur, werd door de juryvoorzitter uitgeroepen tot ‘Onderneming van het jaar Industrie en Dienstverlening’. Hiervoor kwam opnieuw wethouder Roel Kremers op het podium om de award te overhandigen.

Na afloop van het officiële gedeelte konden de gasten volop netwerken met elkaar, waar dan ook goed gebruik van werd gemaakt. Het was een prachtige en geslaagde avond met alleen maar winnaars.

Het Business Event gemeente Ede werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, Rabobank Woudenberg-Lunteren, de gemeente Ede, VNO-NCW, Kamer van Koophandel, alle businesspartners, commissieleden, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de gemeente Ede.

Simia, Groveko en Plantion de ‘beste bedrijven’ van Ede

Event

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by