Het Theater Draait Door in Schaffelaartheater Barneveld

Magazines | Vallei Business nr 5 2012

Het Theater Draait Door in

Schaffelaartheater Barneveld

De eerste editie van netwerkevent Het Theater Draait Door was een groot succes. Ruim honderd bezoekers waren aanwezig bij de première en het Schaffelaartheater te Barneveld kijkt terug op een succesvolle editie. Op 11 oktober j.l. werd de multifunctionele Rabobank-zaal omgetoverd tot een ware talkshow studio. De tafelgasten, waaronder ondernemer van het jaar Jaco Kuiper, maatschappelijk verwantwoord ondernemer Joop van Veelen,  FC Twente coach Alfred Schreuder en bijvoorbeeld internationaal musicalster Pia Douwes blikken terug op een leuke avond.

Ali B stormt onverwachts binnen!

Onverwachte gast deze avond was de alom bekende Ali B. Hij trad op met zijn programma ‘Wie Ali zegt moet ook B zeggen’ in de Koninklijke BDU-zaal en stormde na zijn show direct binnen bij Het Theater Draait Door. Hij complimenteerde de fantastische jazzband Sugar en er werd flink gelachten om zijn grappen. Kunstenaar Ton van Dieën bleek bovendien een fantastische en spraakmakende gast en cartoonist Martijn Cornelissen maakte tijdens de talkshow vele prachtige humoristische prenten.

Editie 2 op 24 januari 2013

Organisator Pieter Peerbolte: ‘HTDD is een succes gebleken. De volgende editie staat dan ook al gepland op donderdag 24 januari 2013 en we zijn al volop bezig met de voorbereidingen’. Tips voor interessante gasten en items? Laat het weten via p.peerbolte@schaffelaartheater.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by