Crown Slim Werken: comfortabel, compleet en kostenbesparend

Magazines | Vallei Business nr 5 2012

Comfortabel, compleet en kostenbesparend

Flexibele werkplekken en flexibele kantoorruimte zijn van deze tijd. Crown Slim Werken biedt

bedrijven de mogelijkheid om landelijk kantoorruimte zelfs per uur te huren. Wanneer er bijvoorbeeld behoefte is aan extra capaciteit of als er door een bedrijf verspreid over Nederland gewerkt wordt, dan is dit concept een ideale oplossing. Alle faciliteiten zijn aanwezig en worden door Crown Slim Werken volledig verzorgd zodat de huurder daar geen enkel omkijken meer naar heeft.

“Het concept zoals wij het hebben neergezet, is voor veel bedrijven interessant. We hebben naast kleine bedrijven ook een paar grotere organisaties als klant die naast een hoofdkantoor ook regionale cq. locale bijkantoren hebben”, oppert eigenaar Mark Teerling. “Uit onderzoek blijkt dat de capaciteit van de regiokantoren vaak maar voor 25% benut wordt, terwijl je er wel volledige huur over betaalt. Bij ons betaal je alleen de capaciteit die je ook daadwerkelijk gebruikt; een enorme kostenbesparing dus. No use, No pay!” Door samen te werken met regionale aanbieders van flexibele kantoorruimte wordt het hele land bestreken. “Het gebruik gaat door middel van zgn. credits die je van tevoren bij ons afneemt. Per uur dat een bedrijf gebruik maakt van een ruimte gaat er per persoon per uur een zgn. credit vanaf. Als iemand in verschillende regio’s gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten, komt het allemaal op een overzichtelijke factuur te staan. Dat geldt ook voor eventuele faciliteiten zoals vergaderruimten of beamers, alles kan tegen een aantrekkelijk tarief worden gehuurd.”

Slim werken, vergaderen en ontmoeten

Vanwege de kantoren en infrastructuur waarover Crown Slim Werken beschikt, klopte de gemeente Veenendaal bij Crown Slim Werken aan om mogelijk kleine ICT-bedrijven te huisvesten en faciliteren met als inzet tot een ICT Centrum te komen. “Wij hebben hier alles al beschikbaar en één van de speerpunten van het gemeentelijk beleid is om bedrijven samen te brengen”, legt Mark Teerling uit. “Door de oplossing met flexibele huisvesting komen inmiddels al veel bedrijven samen. Dus het is vrij eenvoudig om de wens van de gemeente in te voegen in het bestaande concept van Crown Slim Werken.”

Bedrijven in de regio weten het kantoorpand aan de Vendelier in Veenendaal (aan de A12) al goed te vinden. Volgens Mark zal de ruimte snel worden uitgebreid. “De aanloop wordt steeds groter en het wordt hier ook steeds drukker. Ik zie tegenwoordig steeds meer bestaande bedrijven komen die samen aan projecten werken waarvoor ze een flexibele werkplek nodig hebben. Ik verwacht dat we al snel moeten gaan uitbreiden. We zijn er al klaar voor en kunnen opschalen naar totaal zo’n 1.000 m2.”

Crown Slim Werken levert een onmisbare dienst voor de bedrijven in Veenendaal en omgeving. Niet alleen is de vraag naar

flexibele kantoorruimte groot, ook als netwerkgelegenheid waar

bedrijven samenkomen en kennis met elkaar maken, levert het concept van Crown Slim Werken u simpelweg gewoon nieuwe klanten op! More use, more business!"

Crown Slim Werken- Vendelier 61 3905 PD Veenendaal

085-4010270

FoodValley- ICT Centrum Veenendaal

FoodValley

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by