ZZP Valley

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

ZZP Valley trapt in Barneveld af met bruisend event

ZZP’ers uit Barneveld en omstreken kunnen voor vragen, belangenbehartiging, kennisdelen, netwerken, matching met opdrachtgevers én versterking terecht bij ZZP Valley, de vereniging voor en door zelfstandig professionals in de regio Food Valley.

De aftrap van ZZP Valley wordt gestalte gegeven met een groots event op 14 oktober in het Schaffelaartheater in Barneveld met medewerking van de bekende netwerker Arnoud Leerling en inspirator Bart van de Belt. Het thema is ‘Denken in kansen’. Toegang is kosteloos.

Het event is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Barneveld. Ook wethouder van Economische zaken Gerard van den Hengel zal van zich laten horen. De ZZP vereniging die februari 2013 in Veenendaal van start ging, is nu in de gehele regio Foodvalley actief. De vereniging wordt ondersteund door diverse gemeentes, waaronder Veenendaal, Rhenen, Ede en nu dus ook Barneveld.

Makkelijk vindbaar online

Een van de grote voordelen van ZZP Valley is dat aangesloten ZZP’ers zich kunnen presenteren op een toegankelijk online platform zodat het voor bedrijven en particulieren uit de regio Foodvalley heel gemakkelijk is via diverse categorieën en zoekwoorden de professional te vinden die ze nodig hebben. Waarom ver weg halen als er dichtbij net zo veel kwaliteit te vinden is?

Praktische ondersteuning

Sinds februari van dit jaar staat er dankzij het bestuur en een aantal ZZP’ers een stevige organisatie die zelfstandig professionals vooral praktisch ondersteunt. Naast het online platform ten behoeve van de vindbaarheid, worden er praktijkgerichte workshops gegeven en kennisdeelsessies in Veenendaal, Ede en Barneveld. Deze bijeenkomsten worden afgesloten met een gezellige netwerkborrel waarop eveneens het MKB van harte welkom is. Daarnaast is ZZP Valley het officiële aanspreekpunt voor instanties zoals lokale overheden en de Kamer van Koophandel en is daarmee belangenbehartiger van ZZP’ers in de regio Foodvalley.

Aanmelden voor event

ZZP’ers, MKB’ers, medewerkers van kennisinstellingen en lokale overheden in de regio Foodvalley zijn maandag 14 oktober vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Schaffelaartheater, Churchillstraat 74 te Barneveld. Het event is interactief, informatief, enthousiasmerend, verrassend, leuk en confronterend. Uiteraard zal ZZP Valley zich ook uitgebreid presenteren. Dankzij het samenspel tussen Arnoud Leerling en Bart van de Belt gaat het publiek gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis. Daarna is er ruim voldoende gelegenheid om nieuwe contacten op te doen tijdens het ontvangst en de afsluitende borrel.

Leden en ZZP’ers die op 14 oktober lid worden, krijgen gratis de cd ‘Missie & Mindset: Durf anders te denken!' (twv € 19,95) van Bart van de Belt mee naar huis.

Aanmelden voor het event kan via www.zzpvalley.nl. Wees er snel bij want vol is vol.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Barneveld, Van Munster Media, Broekhuis Auto's Barneveld, Univé en Van Ree Accountants.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by