Mensgerichte marketing uit Veenendaal

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

Eline Walda helpt bedrijven hun onderscheidend vermogen vinden of versterken. Ondernemers schakelen het bureau van Walda in als klankbord bij hun strategische marketing- of communicatievraagstukken. Met een praktisch ingestoken advies, waar zij direct iets mee kunnen, worden zij op weg geholpen. Concreet, uitvoerbaar en to the point.

Walda: “Ik help bedrijven winstgevender te worden met een sterk merk en de optimale marketingmix. MKB’ers denken bij merken vaak direct aan grote namen als Albert Heijn of Apple. En bij hun eigen merk denken ze aan een logo en een eigen huisstijl. Ze hebben zelf soms niet in de gaten dat ze met hun eigen bedrijf goud in handen hebben om zich te onderscheiden. Het is aan mij om ze te ondersteunen met het bouwen van een sterk merk.”

Walda vervolgt: “Dit doe je in eerste instantie door zowel de naamsbekendheid als de reputatie te vergroten. Maar men vergeet vaak de vervolgstap: het gevoel. Dat is eigenlijk een afgeleide van de voorgaande factoren. En omdat je zaken doet met mensen, zul je altijd, dus ook in business to business, met de factor gevoel te maken hebben. Vandaar dat ik het altijd heb over mensgerichte marketing.”

www.elinewalda.nl

Veel staat onder druk, hetzelfde is niet meer goed genoeg. Succes niet langer vanzelfsprekend. Van u en uw medewerkers wordt meer gevraagd. De zaak staat weer op scherp. Intussen bezuinigt u daar waar het kan. Salarissen zijn bevroren en leuke extraatjes even niet aan de orde. Maar toch wilt u uw personeel en relaties bedanken voor de steun, omzet, vertrouwen en loyaliteit.

Het kerstpakket 2.0 biedt uitkomst. Dank je wel zeggen op een bijzondere wijze. Betaalbaar en gewaardeerd. Kies niet langer voor een standaard oplossing, maar voor een cadeau met een persoonlijke tint. Toegespitst op uw bedrijf of uw idealen.

Kom met ons in gesprek. Laat ons uw persoonlijke kerstpakket verzorgen.

Wij zijn B+B Specials Relatiegeschenken en Kerstpakketten. Wij zijn Jeanet en Hanneke, en sinds het jaar 2000 zijn wij al actief op de markt in Kerstpakketten en Relatiegeschenken. Onze inspiratieshowroom met vele voorbeeldthema's zijn klaar voor u en uw persoonlijke kerstgeschenk.

Investeer niet in meer geld, maar in een beetje extra tijd en kom naar onze showroom in Veenendaal. Dan creëren wij uw persoonlijke cadeau en maken van het kerstpakket weer een bijzonder moment.

Laat u verrassen en maak een afspraak!

B+B Specials Relatiegeschenken en Kerstpakketten

Kernreactorstraat 13F

3903 LG Veenendaal

Tel. 0318-654450

www.b-bspecials.nl

Mensgerichte marketing uit Veenendaal

Kerstpakket 2.0

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by