Carwash & Co: al jaren een begrip in de Vallei

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

Carwash & Co is zestien jaar geleden begonnen als MacCarwash Ede aan de Celsiusstraat 6 in Ede. Ze was al snel een begrip in de regio vanwege haar kwaliteit, service en snelheid. In 2010 zijn er plannen ontwikkelt om de organisatie uit te breiden met twee vestigingen in Veenendaal en Doetinchem. Het bedrijf verandert de naam van MacCarwash Ede in Carwash & Co.

Het concept blijft hetzelfde. Met een lange (meer dan 50 meter) full service wasstraat is het mogelijk, om zonder de auto voor te wassen, een uitstekend resultaat te bereiken. Het wasproces bestaat uit vier delen. Bij het eerste deel wordt de auto in de week gezet, zodat het grove vuil losweekt. De auto wordt daarna met geautomatiseerde hogedrukreinigers afgespoten. Vervolgens wordt de auto in de shampoo gezet en textiellappen wordt het zogeheten statische vuil verwijderd. Hierna is de auto schoon en kan de lak verzegeld worden door een beschermende waxlaag naar keuze. Tot slot wordt de auto gedroogd, waarna men weer schoon de weg op kan. Op elke vestiging zijn er meer dan 20 gratis (overdekte) stofzuigerplaatsen beschikbaar.

Door een constante ontwikkeling van de techniek, recycled Carwash & Co 95% van het gebruikte water. Om dit resultaat te bereiken, wordt uitsluitend gewassen met biologisch afbreekbare shampoos. Hierdoor is het autowassen bij Carwash & Co milieuvriendelijker dan het zelf wassen op straat.

U vindt de Carwash & Co vestigingen aan de Kernreactorstraat 2 in Veenendaal en aan de Celsiusstraat 6 in Ede. Kijk voor meer informatie op www.carwashco.nl.

Carwash & Co: al jaren

een begrip in de Vallei

profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement