0318netwerkagenda

Magazines | Vallei Business nr 3 2011

Op woensdag 12 oktober aanstaande organiseert JCI Ede, bij velen beter bekend als Junior Kamer Ede, voor het zesde jaar op rij hét Netwerkevent van Ede en omstreken. Dit jaar vindt dit event wederom plaats in de bloemenveiling Plantion te Ede. Het thema van dit jaar is ‘Lifestyle, Business en nog veel meer…’

Voor deze zesde editie zal de spraakmakende spreker Jort Kelder de bezoekers meenemen in de wereld van Lifestyle en Business. Kelder is bekend geworden in zijn functie als hoofdredacteur bij Quote en als televisiepersoonlijkheid met het programma ‘Bij ons in de PC’. Daarnaast houdt de BN-er onder meer speeches over carrière maken en rijk worden, neemt plaats in forums, leidt debatten en fungeert regelmatig als scherpe en onderhoudende dagvoorzitter.

Jillis Baggerman makelaardij en 0318netwerkagenda verbinden zich als hoofdsponsor aan dit netwerkevent. Dat Jillis Baggerman gelooft in netwerken, blijkt onder andere uit het feit dat hij www.0318netwerkagenda.nl heeft opgericht. Dit is de website waar vrijwel alle netwerkbijeenkomsten worden aangemeld in de regio Ede/Veenendaal. Daarnaast ondersteunt Jillis Baggerman makelaardij regelmatig goede doelen. Zo was het makelaarskantoor vorig jaar hoofdsponsor van de eerste editie van het JCI Golf Open. Hierbij stond KWF Kankerbestrijding centraal.

De toplocatie Plantion, Jort Kelder en een grote verrassing voor de bezoekers maken het event dit jaar nog meer de moeite van het bezoeken waard. Na een enerverende avond is iedereen in de gelegenheid om meer dan 350 mensen uit het bedrijfsleven persoonlijk te ontmoeten en hiermee zijn of haar netwerk uit te breiden en te onderhouden. De bezoekers hebben zelfs kans om met meer naar huis te gaan, dan waarmee men is gekomen!

Voor meer informatie over de

kaartverkoop: www.netwerkeninede.nl

Jillis Baggerman makelaardij en 0318netwerkagenda

Hoofdsponsors

netwerkevent JCI Ede

netwerk

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement