Business flitsen

Magazines | Vallei Business nr 3 2011

Rabobank Vallei en Rijn op twitter

Rabobank Vallei en Rijn heeft een corporate twitter-account: @rabovr. Daarmee geeft de bank een innovatieve invulling aan het dichtbij-karakter dat Rabobank zo uniek maakt. Nieuws en ontwikkelingen van de lokale Rabobank zijn nu live te volgen. Zo is de bank niet alleen fysiek dichtbij, maar ook virtueel.

Hans de Leeuw, directievoorzitter van Rabobank Vallei en Rijn: “Wij vinden dat we moeten zijn waar onze klanten zich bevinden. Dus niet alleen in de fysieke netwerken ontmoeten we klanten, maar gaan nu ook online met hen in gesprek. En dat kan snel, direct en op een heel eenvoudige manier. We merken dat in deze regio veel mensen op twitter actief zijn. Een logisch gevolg is dat we daarbij aansluiten. Bovendien geven we met het lanceren van een eigen twitteraccount concreet invulling aan onze merkwaarden: dichtbij, betrokken en toonaangevend. Kortom: twitter past bij ons.”

Online vervolg Haringparty

Volg Rabobank Vallei en Rijn op twitter via

@rabovr. Dan bent u direct op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en acties. Daarnaast leest u handige tips over bankieren bij de Rabobank. Ook de events die de Rabobank organiseert zijn er te volgen. Zo zijn er reacties te lezen over de succesvolle Haringparty in Ede, die de bank organiseerde in samenwerking met restaurant Het oude Politiebureau. Veel berichten zullen ook verwijzen naar www.rabobank.nl/vr de website van Rabobank Vallei en Rijn waar meer informatie staat over nieuws, acties, evenementen en ledenaanbiedingen.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement