Testverslagen

Magazines | Vallei Business nr 3 2011

John Pardon: “Dit is een zeer comfortabele auto die van alle gemakken is voorzien. Hij is zeer degelijk. Voor zakelijk gebruik zou hij voor mij niet passen omdat hij te luxe is. De prijs betaal je voor de kwaliteit die je krijgt.”

Peter Pors: “Werkelijk een fantastische auto, hij is comfortabel en zeer representatief. De prijs ligt hoog voor deze wagen in vergelijking tot de ruimte. Verder een zeer sportieve en stevige auto.”

Mark Hartgers: “De eerste indruk is helemaal prima, het rijgedrag is stabiel en de automaat schakelt snel door. De afwerking is netjes, maar naar mijn smaak zitten er wel teveel toeters en bellen in die ik niet zou gebruiken. Het is een mooie auto die veel rijplezier biedt, met een prima kwaliteit.”

Richard Vonk: “Mijn eerste indruk is goed. De Mercedes is comfortabel en heeft een goede afwerking. Voor mij is de prijsklasse wel hoog, maar verder een goede auto voor dagelijks gebruik.”

Mercedes-Benz

autotestdag

Specificaties

Merk: Mercedes-Benz

Model: E-klasse Cabrio

Type: E200 CGI BlueEFFICIENCY

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1796cc

Vermogen: 135kw / 184 pk

Koppel: 270nm

Verbruik: 1 op 14,3

Acceleratie: 8,6 sec

Topsnelheid: 231km/h

Uitrusting: Avantgarde, CP1 Comfortpakket, 772 AMG

styling, 525 Radio/CD/Navigatie

Verkoopprijs: € 71.950,- (nieuwprijs)

Leaseprijs : Vanaf € 999,-, (full operational,

obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 51.650,-

Informatie: www.bertstemerdink.nl

E200

smart

Annita van Elst: “Voor parkeren is dit wel het ideale formaat en voor kleine ritjes van A naar B is dit een leuke auto. Het is een betaalbare auto, met minder comfort, maar aantrekkelijk geprijsd. Voor studenten en als tweede wagen voor kleine ritjes zou ik hem aanraden. Voor mijn persoonlijke situatie is hij niet ideaal.”

Jeewani Zuidema: “Een leuke kleine en zakelijke auto. De wegligging is uitstekend en de ruimte voorin is erg fijn. Met het dak open is het zicht van de buitenspiegel wel minder. Ik vind het een goed betaalbare auto die uitstekend te gebruiken is voor korte ritten tijdens het werk.”

Ton de Roos: “Het rijgedrag is voor de auto buiten verwachting. Het is een leuke boodschappenauto met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een echt leuke stadsauto want je kan hem overal kwijt. Hij is alleen minder geschikt om er lange afstanden mee te rijden.”

Specificaties

Merk: Smart

Model: Fortwo

Type: Cabrio

Transmissie: Hand geschakeld / automaat

Cilinderinhoud: 999 cc

Vermogen: 52kw / 71pk

Koppel: 92nm

Verbruik: 1 op 24

Acceleratie: 13,7 sec

Topsnelheid: 145 km/h (begrenst)

Uitrusting: Passion (Softouch automaat, Airco met automatische temperatuurregeling, 15” Lichtmetalen velgen, Elektrische ramen, Radio/CD)

Verkoopprijs: € 15.990,- (nieuwprijs)

Leaseprijs : Vanaf €286,- (full operational,

obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 13.790,-

Informatie: www.bertstemerdink.nl

fortwo

Peter Vilijn: “De Porsche een fantastische wegligging en een mooie solide afwerking. Je voelt je veilig en hij is zeer representatief. Een prima prijs-kwaliteitverhouding en ik zou zeker een testrit aanbevelen. Voor mij past hij helaas niet in het budget.”

John Pardon: “Een heerlijke ervaring om in te rijden. Het is een echte sportwagen zonder al te veel hulpmiddelen. Ik kan geen reden bedenken om hem niet aan te schaffen, dit is een auto voor de echte autoliefhebber. Voor een goede prijs krijg je een goede auto.”

Hans Bins: “Dit is een hele mooie, snelle en representatieve auto. Er hangt een prijskaartje aan, maar als je goed in de slappe was zit, dan is deze auto zeker een aanrader. Voor mij persoonlijk is deze auto veel te snel.”

porsche

Specificaties

Merk: Porsche

Model: Boxster

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2893cc

Vermogen: 188kw / 255 pk

Koppel: 290 Nm

Verbruik: 1 op 9,2

Acceleratie: 5,9 sec

Topsnelheid: 263 km/h

Vanaf Prijs: € 67.900,- (nieuwprijs)

Informatie: www.Porschecentrumgelderland.nl

Boxster

citroën

Richard Zoelen: “Een zeer sportieve auto, heel snel. Ik vind het een zeer scherpe prijs voor een ‘straat racer’ met alle luxe voor dagelijks gebruik en toch heel sportief. Als je van portief rijden houdt en je hebt een tweede auto nodig, dan moet je hier zeker een ritje in maken, dan ben je zeker verkocht.”

Sam Trentelman: “De DS3 ligt goed op de weg en accelereert fantastisch. Je voelt je veilig en stabiel op de weg liggen in deze auto. Voor de prijs krijg je veel power. Hij is veilig, maar toch bijna gevaarlijk snel. Met deze auto voel je je op en top vrouw.”

Carla Radstaat: “Het testmodel was helaas geen cabrio, maar wel een geweldig exemplaar. Het is een zeer pittige auto met een mooie uitstraling en een prima uitrusting. Voor mij veel te snel.”

Jan Veldhuizen: “De eerste indruk is goed, hij is super snel. De prijs-kwaliteitverhouding lijkt mij goed, het is een sportief monster. Zelf heb ik wel een grotere auto nodig.”

Hans Bins: “Dit is echt een scheurijzer en het zou een leuke tweede auto zijn. De wegligging is goed en hij heeft veel comfort. Als je een leuke auto wil kopen om sportief mee te rijden, moet je deze auto hebben. Het formaat is voor mij te klein.”

Specificaties

Merk: Citroën

Model: DS3

Type: 200 Racing

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 207 pk

Koppel: 275nm 2000-4500 rpm

Verbruik: 1 op 15.6 km

Acceleratie: 6.5 sec

Topsnelheid: 235 km/h

Uitrusting: Myway nav

Verkoopprijs: e 34.950,-

Leaseprijs : e 738,00,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 17.190,-

Informatie: www.vanhunnikautogroep.nl

DS3

Peter Vilijn: “Een auto met een prima wegligging en hij is zeer comfortabel. De Peugeot is een ruime gezins-cabrio. Ik vind dat je voor de prijs een zeer comfortabele wagen krijgt. Ik raad een proefrit aan.“

Oscar Groeneveld: “Deze auto brengt je comfortabel waar je moet zijn, zonder moe te worden. Hij is niet goedkoop, maar je krijgt wel veel waar voor je geld. Liefhebbers van comfort hebben aan de Peugeot een topauto zonder onnodige futiliteiten.”

Mark Hartgers: “Mijn eerste indruk is prima, het is een leuk model, rijdt stabiel, de afwerking is netjes en het comfort is prima. De kwaliteit is goed en voor deze prijs heb je een mooie en goede auto waar je veel rijplezier aan beleeft.”

Richard Vonk: “Het rijgedrag is goed en het comfort prima. De afwerking van de Peugeot is goed en de audio mag er ook wezen. De auto schakelt soepel. Voor de prijs is deze auto goed uitgerust. Voor wie niet met het gezin op stap hoeft, raad ik zeker een proefrit aan.”

Sam Trentelman: “De auto stuurt licht en is heel comfortabel. Er zit voldoende ruimte in en hij is erg stil. Hij is de prijs zeker waard. Stijlvol, comfortabel en sexy. Wat een heerlijke auto!“

Peugeot

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 308 CC

Type: Feline 156 THP auto

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 156 pk

Koppel: 240 Nm 1400 rpm

Verbruik: 1 op 13,8

Acceleratie: 10,4 sec

Topsnelheid: 212 km/h

Uitrusting: intergraal leder, pack electric, pack vision,

JBL audio installatie Verkoopprijs: € 42.950 ,-

Leaseprijs : € 882,-, (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 32.600,-

Informatie: www.vanhunnikautogroep.nl

308 CC

John Pardon: “Mijn eerste indruk is positief. Hij rijdt vlot, is comfortabel en voelt sportief aan. Ik zou hem zeker aanbevelen, de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.“

Ton de Roos: “De Saab is een mooie cabrio en een heerlijke auto qua rijgedrag. Hij schakelt fantastisch en de stoelen zitten heerlijk. Met deze auto kan je lange afstanden rijden. Zelf heb ik al twee auto’s, maar ik zou hem als tweede auto zeker aanraden.”

Jan Veldhuizen: “Ik heb een goede eerste indruk van deze auto, hij is zeer representatief zonder overbodige luxe en hij heeft een strak uiterlijk. De prijs is goed in vergelijking met merken in deze klasse. Dit is een sportieve auto waar je in gereden moet hebben.”

Richard van Zoelen: “De Saab geeft een veilig gevoel waarbij de sportiviteit niet vergeten is. Hij is compleet uitgerust en met mooie materialen gemaakt. De prijs is zeer gunstig voor zo’n complete auto, zeker in vergelijking met andere merken in deze klasse. Dit is een auto die op gevoel voor kwaliteit verkocht wordt, dus ik raad aan om deze auto te ervaren met een proefrit.”

SAAB

Specificaties

Merk: SAAB

Model: Cabriolet

Type: 2.0t Vector

Transmissie: Hand geschakeld / automaat

Cilinderinhoud: 1998 cc

Vermogen: 175pk / 129kW

Koppel: 265Nm / 2500 tpm

Verbruik: 1 op 11 (9,1ltr. / 100km)

Acceleratie: 10,5 sec.

Topsnelheid: 215 km/h

Uitrusting: Hirsch Tuning naar 195pk € 1.350,-

Verkoopprijs: Geteste uitvoering, rijklaar: € 55.105,-

Vanaf Prijs: € 44.345,-

Informatie: www.saabcentregol.nl

Vector

BMW

Jeewani Zuidema: “Een elegante en snelle cabrio. Hij rijdt zeer aangenaam in de open lucht. Je vergeet af en toe dat je in een cabrio zit. De BMW is wel prijzig, maar je krijgt er een luxe auto voor terug. Voor de liefhebber met budget raad ik deze auto wel aan als een prachtige tweede auto.”

Peter Vilijn: “Een pittige wagen met een prima comfort en afwerking, ik vind hem zeer representatief. De prijs-kwaliteitverhouding is erg gunstig, ik zou een proefrit aanbevelen.”

Peter Pors: “Dit is een stoere en snelle auto. Hij is lekkers sportief, maar wel een beetje stug. Voor deze prijs is de BMW een aantrekkelijke auto. Als je een testrit maakt, dan ben je meteen verkocht.”

Oscar Groeneveld: “Hij ligt goed op de weg en is stevig en stabiel. Hij heeft een mooi motorgeluid en een nette afwerking. Voor deze prijs krijg je een goede auto die zijn geld waard is. Ik zie hem als een ‘rijders’ auto, je hebt veel rijplezier en zult geen spijt hebben van de aankoop.”

Mark Hartgers: “Mijn eerste indruk is goed, de Z4 heeft een prima rijgedrag, ligt stevig op de weg en het comfort is prima. De afwerking is ook goed, niet teveel en niet te weinig. Het is gewoon een mooie auto van prima kwaliteit tegen een hele goede prijs.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: Z4 23i

Type: Exclusive

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 3.0

Vermogen: 150 kW/240 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 11,8

Acceleratie: 6,6 sec

Topsnelheid: 242 km/h

Verkoopprijs: € 60.580 ,-

Leaseprijs : € 1.1215,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 50. 440,-

Informatie: www.ekris.nl

Z4 23i

Carla Radstaat: “De stoelen zitten prima en met wat meer wind is het ideaal dat de ramen dicht gaan. Het is een mooie trendy auto die me aan Gooische Vrouwen doet denken. Het rijgedrag is wel wat stug en achterin is er wel erg weinig ruimte.”

Annita van Elst: “De wegligging is goed en de look is schitterend. Hij zit heerlijk en behaaglijk, ook als het dak open is. Je kan deze auto overal kwijt met parkeren. Het is een leuk vervoersmiddel zeker als tweede auto.”

Sam Trentelman: “Bij de MINI krijg je meteen een strandidee. Het is een representatieve auto en geeft een veilig gevoel. Voor een vrouw is dit een goede representatieve zakenauto.“

Richard van Zoelen: “De MINI is ruimer dan ik dacht en heeft een lekker sportief rijgedrag. De prijs vind ik wel aan de pittige kant. Ik zou hem vooral aan jonge mensen aanbevelen. Het is geen gezinsauto, maar als tweede auto is hij perfect.”

MINI

Specificaties

Merk: MINI

Model: Cabrio

Type: Cooper

Transmissie: Hand geschakeld / automaat

Cilinderinhoud: 1600cc

Vermogen: 90kw / 120pk

Koppel: 160 nm

Verbruik: 1 op 17.5

Acceleratie: 9.8 sec

Topsnelheid: 198 km/h

Uitrusting: John Cooper Works bumper pakket/ Chilli pakket

Verkoopprijs: e 36.053,-

Leaseprijs : e 719,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 24.315,-

Informatie: www.ekris.nl

Cabrio

Audi

Hans Bins: “Het is een plezierige auto met een mooi interieur. Hij zit heel comfortabel, maar met de lage zit is het zich naar achter niet optimaal. Een representatieve auto. Heel mooi!”

Oscar Groeneveld: “Deze auto is stijlvol, zonder poespas en compact. Hij heeft een krachtige motor en ik zie geen reden om hem niet aan te schaffen. Prima!”

Jan Veldhuizen: “Mijn eerste indruk is goed, echt een super auto die lekker strak stuurt.”

Richard Vonk: “De Audi heeft een lekker strak onderstel en een prima afwerking. Het is een hele degelijke auto. Ik vind het een degelijke auto, maar je moet wel van sportief houden. Qua gezinsbeleving is de auto niet zo praktisch.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: TT

Type: Cabriolet roadster

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1798 cc

Vermogen: (118 kw) 160 pk

Koppel: 250Nm bij 1500 tpm

Verbruik: 1 op 14,5

Acceleratie: 7,4 sec

Topsnelheid: 223 km/h

Uitrusting: Bose geluidsinstallatie, Elektrische cabriokap

Elektrisch windscherm, Automatische spoiler

Verkoopprijs: nader te informeren

Leaseprijs : www.valleiautolease.nl

Vanaf Prijs: € 39.590,-

Informatie: Deze auto is te huur bij Vallei Auto verhuur

www.valleiautogroep.nl

roadster

Peter Pors: “Hij rijdt lekker vast op de weg en dat geeft een veilig gevoel. De vorm is mooi met een snel openend dak. Bij de Volkswagen krijg je een nette en degelijke auto voor een goede prijs. Ik vind het model niet sportief. Het is verder wel een fijne gezinsauto, dus ook met kinderen te doen.”

Jeewani Zuidema: “Een heerlijke wagen om mee te toeren. Het rijgedrag is zeer vlak, het comfort is goed. Hij is goed uitgerust en ik voelde me zeer veilig in deze auto. Het is een fijne familiecabrio die je graag privé wil gebruiken. Alles is aanwezig en de snelheid is perfect. Ik zie geen reden om hem niet aan te schaffen.”

Carla Radstaat: “Misschien een wat saaie auto tussen al die andere snoepjes, maar het is een fijne en degelijke auto die prima rijdt. Het is een fijne gezinsauto, degelijk en toch een cabrio.”

volkswagen

Specificaties

Merk: VW

Model: Eos

Type: Cabriolet

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1390 cc

Vermogen: (90 kw) 122 pk

Koppel: 200Nm bij 1500 tpm

Verbruik: 1 op 15,2

Acceleratie: 10,9 sec

Topsnelheid: 196 km/h

Verkoopprijs: nader te informeren

Leaseprijs : www.valleiautolease.nl

Vanaf Prijs: € 32.990,-

Informatie: Deze auto is te huur bij Vallei Auto verhuur

www.valleiautogroep.nl

Eos

Vallei Business

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Financieel Advies

Reclame

Service Rubriek

Office

Locaties

Autodealers

Diversen

Juristen

Ontvang nu ruim € 14 korting op het reguliere abonneetarief: u betaalt slecht

€ 25 (ex btw) in plaats van € 39. U ontvangt naast vakinformatie vele voordelen. Abonneer u nu op uw regioblad Vallei Business!

Abonnee voordelen:

- 6 maal per jaar uw eigen regionale B2B-blad, inclusief de aparte stedenspecials.

- Vakinformatie over de regio en het ondernemerschap

- Actueel nieuws op www.valleibusiness.nl

- 12 maal per jaar uw eigen digitale nieuwsbrief

- Extra korting op lezersaanbiedingen

- Gratis gebruik van de Vallei Business vacatureservice

- Gratis vermelding bedrijvengids www.valleibusiness.nl

- Een korting van € 100 op een uitgebreide vermelding in de bedrijvengids; abonnees betalen € 95 voor een heel jaar i.p.v. € 195

- Abonnees ontvangen ook 15% abonneekorting op andere tijdschriften van de uitgeverij: Porsche Scene Live, Great British Cars, AV&Entertainment, Meeting Magazine, Office Magazine, Rivierenland Business,

Noord Limburg Business, Oost-Gelderland Business, body LIFE Benelux.

Indien u geïnteresseerd bent in een abonnement, kunt u dit vermelden op bijgevoegde antwoordkaart of bel direct onze klantenservice: 024 3738505 (elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Uniek in Nederland: gratis vacatureservice voor abonnees. Vallei Business

start in maart/april met een vacatureservice, waarop alle vacatures in de regio geplaatst

kunnen worden tegen lage tarieven. Abonnees kunnen hier gratis gebruik van maken

Vallei Business abonnee

aanbieding

Ontvang nu ruim €14 korting

op het reguliere abonneetarief:

u betaalt slecht €25 (ex btw)

in plaats van €39

U ontvangt naast

vakinformatie vele

voordelen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by