Rabobank; terugblik Haringparty

Magazines | Vallei Business nr 3 2011

Opnieuw succesvolle

Haringparty Ede

Donderdag 9 juni organiseerden Het oude Politiebureau en Rabobank Vallei en Rijn de traditionele Haringparty in Ede. Ruim 700 gasten waren aanwezig bij dit jaarlijks terugkerend netwerkevent in Ede. Aan de Heidehoogheden was het de eer om de Hollandse Nieuwe als eerste te proeven met (naar Edes gebruik) een glas rosé erbij.

Rabobank Vallei en Rijn organiseerde voor de tweede keer op rij met Het oude Politiebureau de Haringparty. Beide partijen kijken terug op een geslaagde middag. Hans de Leeuw, directievoorzitter bij Rabobank Vallei en Rijn: “Deze Haringparty laat zien dat dit soort netwerken enorm belangrijk zijn voor Ede en het bedrijfsleven. Juist door samen te werken en elkaar op te zoeken, kunnen we de regio sterker maken. Gerard van Hoeven, directeur Particulieren bij Rabobank Vallei en Rijn: “Bovendien hebben we in de prachtige ambiance van Het oude Politiebureau veel mensen met elkaar in verbinding gebracht en zijn nieuwe contacten ontstaan. En dat alles onder het genot van de nieuwe haring”.

Geslaagd evenement

Ook Robbert Philipsen en Edwin van den Oever van Het oude Politiebureau kijken tevreden terug op de haringparty: “Opnieuw was het een geslaagd event. Ook zijn we blij met de samenwerking die we hebben met de Rabobank. Een prima partner hiervoor. De opkomst was hoog en het weer prima. We merkten dat alle ingrediënten aanwezig waren om de gasten succesvol te laten netwerken. En dat is dan ook gebeurt. We kijken daarom uit naar de volgende editie van de Haringparty.”

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement