Nieuws

Magazines | Vallei Business nr 2 2013

Subaru Outback op groot aantal punten aangepast

Subaru heeft zijn Outback voor modeljaar 2013 verder geperfectioneerd. Het model kreeg een robuuster uiterlijk, het interieur werd op een aantal punten gewijzigd en onderhuids werd de techniek verder verfijnd.

Belangrijkste nieuws is de toevoeging van een boxerdiesel met een Lineartronic continue variabele transmissie (CVT). Het is voor het eerst in de geschiedenis van het Japanse

merk dat een automatische transmissie leverbaar is in combinatie met een boxerdiesel motor. Symmetrical All Wheel Drive is natuurlijk standaard op de Outback.

Omdat het altijd over geld gaat

Facturen worden helaas twee keer vaker niet dan wel op tijd betaald. Bedrijven worden hiermee onnodig benadeeld: u heeft immers uw product of dienst naar behoren geleverd.

Helpt dat niet, dan heeft u ons! Groeneveld Gerechtsdeurwaarders ondersteunt uw debiteurenbeheer met een compleet pakket aan producten en diensten. Dat doen we vriendelijk, correct, duidelijk en met concrete afspraken. We zijn soepel waar het kan en pakken dóór waar het moet!

“Met de DebKey heb ik altijd inzicht in mijn debiteuren – en is mijn liquiditeit aanzienlijk verbeterd.”

http://www.groeneveld-gdw.nl

De Werelt gaat voor goud

Ede heeft er een groene locatie bij. Onlangs ontving Congrescentrum De Werelt van Congrescentrum.com de zilveren Green Key uit handen van de heer Verstand van de Stichting KMVK. “Er zijn veel mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen. Zonder dat je concessies doet aan kwaliteit en comfort. Juist daarom én omdat het belangrijk is om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, heeft De Werelt zich hard gemaakt voor het Green Key certificaat”, aldus commercieel manager Bert Herikhuisen.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement