ZZP Valley

Magazines | Vallei Business nr 2 2013

ZZP Valley: vereniging voor zelfstandige professionals

Dat er behoefte is aan ZZP Valley blijkt uit de ruim vierhonderd aanwezigen tijdens de lancering eind februari. Inmiddels heeft ZZP Valley een groot aantal leden dat actief meebouwt aan het succes van ZZP Valley.

ZZP Valley is door een aantal ZZP’ers, het huidige dagelijks bestuur van ZZP Valley, opgezet als een netwerkvereniging in een vernieuwde vorm waarbij ‘samenwerking’ het sleutelwoord is. Ondersteund door de diverse deelnemende gemeentes, wil ZZP Valley zich sterk maken voor ZZP’ers in de gehele Vallei regio. Vandaar dat inmiddels ook contacten zijn gelegd met andere gemeentes in de regio, zoals Barneveld, Renswoude en Wageningen.

Voor het MKB biedt ZZP Valley de mogelijkheid snel toegang te krijgen tot professionals met de gewenste expertise. Een van de grote voordelen van de vereniging is namelijk dat aangesloten ZZP’ers zich kunnen presenteren op het toegankelijke online platform www.zzpvalley.nl. Zo is het voor bedrijven, maar ook voor gemeenten en particulieren uit de regio, heel gemakkelijk via diverse categorieën en zoekwoorden de juiste ZZP’er te vinden.

Kennismaken met ZZP Valley kan met een persoonlijk gesprek bij het ZZP Meeting Point en Loket in de Cultuurfabriek te Veenendaal, online via www.zzpvalley.nl, maar ook door een van de interessante bijeenkomsten te bezoeken.

Op maandag 27 mei is Dennis Jansen van Develop Training & Coaching te gast met zijn presentatie ‘Krachtig klanten werven’. Op deze avond vindt er tevens een ledenraadpleging plaats over de koers die ZZP Valley vaart en gaat varen en om de statuten vast te stellen.

Lid worden

Zelfstandig professionals kunnen zich aansluiten bij ZZP Valley door lid te worden. Het lidmaatschap biedt toegang tot een goede online vindbaarheid voor opdrachtgevers uit de regio, informatie over ondernemen en deelname aan interessante bijeenkomsten, workshops en trainingsmogelijkheden. Daarnaast krijgen de zelfstandig professionals via het waardevolle netwerk van ZZP Valley tal van mogelijkheden om met organisaties en bedrijven in contact te komen waarmee ze voor zichzelf nieuwe kansen kunnen creëren. �

Meer informatie vindt u op onze website

www.zzpvalley.nl.

ZZP Valley is de vereniging van zelfstandige professionals in Ede, Rhenen en Veenendaal. De vereniging verbindt opdrachtgevers met ZZP’ers, brengt zelfstandige professionals bij elkaar, is de gesprekspartner van gemeenten en instanties en ondersteunt ZZP'ers in hun werk.

De Vereniging ZZP Valley heeft 4 doelstellingen:

Platform zijn t.o.v. de gemeente en andere officiële instanties;

Opdrachtgevers en de zelfstandig professional bij elkaar brengen;

Netwerken: alle mogelijke partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen samenbrengen;

Versterken van de zelfstandig professional via de eigen Academy.

Het bestuur van ZZP Valley: penningmeester Robert Sjenitzer, secretaris Hilly Stoelwinder en voorzitter Wilhelm van de Glind (vlnr).

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement