Business Flitsen: ICT bedrijf Morloff van start

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Succesvolle webtoepassingen voor succesvolle organisaties. Inzet van zoekmachine optimalisatie en sociale media is hiervoor essentieel. “Morloff onderscheidt zich door ICT projecten te benaderen vanuit meetbare succesfactoren per doelgroep”, benadrukt Marcel van Langen, eigenaar van Morloff.

Morloff is gevestigd aan de Cuneraweg 169a te Rhenen. Vanuit deze locatie zet Morloff haar diensten in op het gebied van webdevelopment, zoekmachine optimalisatie en ICT consultancy. Hoewel Morloff actief is in vrijwel alle sectoren, ligt haar expertise in de zorg, non-profit en retail.

Voor Marcel van Langen is het zeker niet zijn eerste ervaring als ondernemer. “In 1998 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer in ICT. In de loop der jaren ben ik betrokken geweest bij meerdere succesvolle bedrijven”, licht hij toe. Zijn ervaring als ondernemer komt uitstekend van pas bij het uitvoeren van ICT projecten binnen Morloff.

“ICT moet draaien om het ondersteunen van bedrijfsdoelstellingen, of dit nu het verbeteren van inzicht, het verkopen van producten of het versterken van de merkbeleving is”, vertelt Marcel van Langen. “Meetbare doelstellingen zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Alleen dan kan een webtoepassing werkelijk succesvol zijn”.

Meer weten over Morloff en haar dienstverlening? Kijk op www.morloff.nl voor meer informatie.

ICT bedrijf Morloff van start

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement