All Sports Resort

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

All Sports Resort Maurik

De ultieme locatie voor een onvergetelijk evenement

Als het gaat om bedrijfsevenementen zijn er legio locaties voorhanden om te vergaderen, een teambuildingdag te organiseren of een bedrijfsfeest of training te geven. All Sports Resort Maurik heeft al deze faciliteiten in huis plus een hele hoop extra’s. De locatie bevindt zich namelijk op een door water en ruig terrein omgeven eiland, het Eiland van Maurik.

Of het nu gaat om een sportieve uitdaging met een hoge fun factor of een serieuze training, All Sports Resort Maurik heeft alles in huis voor een geslaagd evenement. “De mogelijkheden om te investeren in relaties en klant- en personeelsloyaliteit zijn bij ons haast onbeperkt”, licht Raissa van der Zande, gastvrouw van All Sports Resort Maurik, toe. “Zeker in deze economisch wat mindere tijd is dat van onschatbare waarde.” De liefhebber van gemotoriseerde sporten kan er zijn hart ophalen en kan er voor kiezen om een parcours af te leggen met quads, jeeps of beach buggy’s. “De gemotoriseerde activiteiten zijn geschikt voor deelnemers van ieder niveau”, aldus Wim van Baal van All Sports Resort Maurik. Ook watersportliefhebbers kunnen er uitstekend terecht. Zo kan er met een Riva 63 over de Maurikse wateren gevaren worden en is de negen meter lange metalen partysloep ‘Bavaria’ om te toveren tot een drijvende feestlocatie. All Sports Resort Maurik is bovendien de organisator van de internationale Rib Rally.

All Sports Resort Maurik is onderdeel van het Van der Valk concern. Op culinair gebied is er dan ook van alles mogelijk. Bovendien is er een kroeg, een beachtent en zijn de verschillende, sfeervol ingerichte vergaderzalen uitermate geschikt voor feesten of congressen voor gezelschappen tot tweehonderd personen.

All Sports Resort Maurik

Eiland van Maurik 19,

4021 GG Maurik, T 0344-621191

I www.asrm.nl, E info@asrm.nl

Quiris Adviesgroep bv:

Mensen bewegen!

Ies van Hunnik, hoofd P&O Bartiméus: “Bartiméus zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen die slechtziend of blind zijn te verbeteren, met persoonlijk advies, ondersteuning en kennisoverdracht. Op de locaties Doorn en Zeist wordt grote nieuwbouw gepleegd, wat interne functieverschuivingen met zich meebrengt. Vanuit de gedachte ‘de juiste medewerker op de juiste plaats’ hebben wij ons laten adviseren en ondersteunen door een professionele organisatie. Quiris werd ons aanbevolen door hun buren: K+V interim-management.

Quiris zit in Veenendaal, is makkelijk bereikbaar, spreekt duidelijke taal en is ook in aanpak dichtbij. Het team van Quiris heeft voor ons in korte tijd meer dan 100 assessments verricht en geeft in de vorm van coaching en training een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze mensen en de organisatie. Eén van de belangrijkste kwaliteiten van het bureau is dan ook de grote flexibiliteit: deskundig en pragmatisch, snel schakelen, snel kunnen inspelen op wijzigingen. Wij waarderen ook de korte lijnen en vaste contactpersonen bij Quiris. Het bureau levert deskundig werk. En dan bedoel ik niet alleen de dienstverlening op zich, maar ook de manier waarop ze die invullen. Een veranderproces als het onze roept altijd weerstand op bij de medewerkers. Quiris gaat daar deskundig, betrokken, zorgvuldig en empathisch mee om. En, hun slogan: Mensen bewegen! past ons als organisatie en mij als sportmens! Al met al is het echt een gezamenlijk project geworden: niet iets van Bartiméus of iets van Quiris, maar iets van ons samen.”

Quiris Adviesgroep bv

Vendelier 71

3905 PD Veenendaal

www.quiris.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement