Business Flitsen

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Wageningse rotondes

worden visitekaartje

voor bedrijven

Bedrijven in Wageningen kunnen vanaf 1 mei een rotonde adopteren. Dit betekent dat zij verantwoordelijk worden voor de inrichting en het beheer van die rotonde. Zij kunnen dit zelf doen, of de kosten voor hun rekening nemen. Er zijn in Wageningen vijf rotondes. Er zijn al twee bedrijven die een rotonde hebben geadopteerd.

De sponsoring levert voor alle partijen voordeel op. De rotonde gaat er aanzienlijk beter uitzien, en het bedrijf mag er een naambord plaatsen.

De geadopteerde rotondes zien er vaak opvallend anders uit en worden meestal erg mooi. Het groenbedrijf of tuincentrum kan er een voorbeeldtuin aanleggen, maar ook heel andersoortige bedrijven kunnen de aandacht trekken en hun naam daaraan verbinden. Bijvoorbeeld “Rondje van de supermarkt”, of “aangeboden door uw bouwmarkt”. Een vorm van reclame van 365 dagen per jaar tegen relatief lage kosten, dat door zeer veel mensen gezien wordt.

Warm. Persoonlijk. Inspirerend.

Een training in een even mooie als inspirerende omgeving? Training & Vergaderhotel de Bosrand ligt op de grens van de ongerepte Veluwe, en biedt ongekende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele groei. Een korte, verfrissende wandeling voert u naar het centrum van Ede, waar u winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden vindt. Bosrijk, inspirerend én centraal gelegen: welkom bij Hotel de Bosrand.

Ons hotel biedt alle faciliteiten die een training of vergadering tot een succes maken. Ruime, comfortabel ingerichte kamers, een uitstekend restaurant en negen conferentiezalen zorgen voor een even zakelijke als prettige logeerervaring. Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen graag (inter)nationale gasten, en doen er alles aan om uw verblijf in alle opzichten onvergetelijk te maken.

Leren, ontspannen, logeren

Na een intensieve dag kennis te hebben opgedaan en ervaringen te hebben uitgewisseld, heeft u waarschijnlijk behoefte aan ontspanning. Bij Hotel de Bosrand bent u ook daarvoor aan het juiste adres. Geniet van een goed verzorgd diner in ons restaurant, en sluit de dag af op ons terras of in de sfeervolle bar. Zin in beweging? Op de direct naast het hotel gelegen tennisbaan kunt u een balletje slaan, maar ook een ontspannen fietstocht over idyllische bospaden behoort tot de mogelijkheden. En werkt het weer niet mee? Kies dan voor poolbiljart of een goed boek! Onze 44 kamers zijn ruim opgezet en comfortabel. Badkamer, flatscreen en telefoon zijn standaard aanwezig.

En wilt u zich alvast op de volgende dag voorbereiden? Iedere kamer is voorzien van een royaal werkblad. Contact met het thuisfront onderhoudt u in het internetcafé of gewoon op uw kamer. Het hele hotel is voorzien van gratis WIFI.

Ontmoetingsplaats

voor wereldburgers

Hotel de Bosrand is al sinds 1988 een centrum van internationale bedrijvigheid. Als trots partner van MDF - Training & Consultancy ontvangen wij jaarlijks vele wereldburgers, die deelnemen aan de diverse trainingen en workshops. De Bosrand is een ‘learning centre’ van internationale allure, waar mensen in een informele sfeer kunnen leren. Van de trainers. En van elkaar. Ons hotel is even kosmopolitisch als kleinschalig: iedere gast is voor ons belangrijk, en onze medewerkers zijn u altijd graag van dienst. Dit vertaalt zich ook in flexibiliteit: maaltijden kunnen bijvoorbeeld worden aangepast aan culturen, gewoonten en diëten. Onze gunstige ligging zorgt ervoor dat er ook voldoende te genieten valt buiten de conferentiezalen. Van teambuilding in de open lucht tot het heffen van het glas in onze wintertuin: Bij Hotel de Bosrand ontdekt u hoeveel u met anderen gemeen hebt!

Sfeervol en betaalbaar

overleggen

Overleg, vergaderingen en conferenties

verlopen soepel in een omgeving waarin mensen zich op hun gemak voelen. In een ontspannen ambiance blijken meningsverschillen niet langer onoverkomelijk en komen oplossingen snel dichterbij. Van jaarvergadering tot crisisoverleg en van partijbijeenkomst tot brainstormsessie: bij Hotel de Bosrand vindt u altijd een passende zaal, voorzien van whiteboard, overheadprojector en flip-over. In drie van onze zalen heeft u de beschikking over een digitaal schoolbord welke altijd on line is.

Hotel de Bosrand heeft diverse vergaderarrangementen; van een 4- tot een 32-uurs arrangement. Voor gasten met speciale wensen, maken wij ook offertes op maat. Al onze arrangementen zijn altijd inclusief zaalhuur. U komt bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan. Wel doen wij ons best u een aangename herinnering te bezorgen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. En als het weer het toelaat, profiteert u uiteraard van de mogelijkheden die de bosrijke omgeving biedt. Een uitgebreide lunch of een afsluitend diner? In ons restaurant en op ons gezellige terras is het altijd goed toeven!

Hotel de Bosrand,

Training & vergaderhotel, Bosrand 28, 6718 ZN Ede, T +31 (0)318-650150,

+31 (0)318-610580, info@debosrand.com

W www.debosrand.com

AUTOTESTDAG

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement