Business Flits: Bakker, Bak&Friends bij 100-jarige Rabobank

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Muzikaal talent:

nu aanmelden voor audities!

Bakker, Bak &

Friends bij 100-jarige

Rabobank

Rabobank Vallei en Rijn organiseert in het kader van haar 100-jarig bestaan op donderdag 1 september in de grote zaal van CineMec in Ede een spetterende avond exclusief voor haar leden, waarbij regionaal talent zich presenteert! Rabobank biedt namelijk muzikaal talent uit de regio een podium om zich op professionele wijze te manifesteren. De bekende pianist Cor Bakker begeleidt het muzikaal talent met zijn orkest.

Cor Bakker en Gregor Bak

Muzikaal talent (amateur- of semiprofessioneel) uit de regio Ede-Bennekom-Wageningen-Rhenen-Veenendaal-Achterberg krijgt de unieke kans om op 1 september aanstaande in een professionele ambiance zijn kwaliteiten te etaleren. Van licht klassiek tot pop; zowel vocaal als instrumentaal en solistisch of in een ensemble. Zij worden daarbij begeleid door niemand minder dan pianist Cor Bakker en zijn orkest.

Zijn enorme vakmanschap in combinatie met het beheersen van vele muziekstijlen maakt hem tot een veel gevraagd muzikant in binnen- en buitenland. In zijn populaire TROS televisieprogramma’s ‘Cor & Co’ en ‘Cor op reis’ begeleidde deze sympathieke pianist de groten der aarde.

De avond wordt gepresenteerd door tv-persoonlijkheid Gregor Bak die zijn landelijke bekendheid verwierf met NCRV-televisieprogramma’s als ’Zo Vader Zo Zoon’ en ‘De Zingende Zaak’. Maar ook als musicoloog en veelzijdig muzikant verdiende Gregor ruimschoots zijn sporen.

Aanmelden?

Selectie vindt plaats door middel van audities op zaterdag 18 juni in Ede. Locatie is de hoofdvestiging van Rabobank Vallei en Rijn aan de Galvanistraat 2 in Ede. Stuur uiterlijk 1 juni een mail met naam, adres en telefoonnummer naar corbakker@ledenwaardering.nl. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier met aanvullende informatie.

Kijk ook op www.rabobank.nl/vr.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement