0318netwerkagenda: Sportief netwerken

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Sportief netwerken

Jillis Baggerman van Jillis Baggerman makelaardij bemerkte dat er door enkele ondernemers behoefte was om ook op sportief gebied met elkaar af te spreken. Al snel werd het plan geboren om samen met Herman Kuijt van sportcentrum Sunfit Ede hier een verdere invulling aan te geven. De eerste bijeenkomst was op 25 februari jongstleden en was met een ruime groep enthousiaste deelnemers al direct geslaagd.

Grote belangstelling

Beide ondernemers kijken positief terug op deze eerste editie. Jillis Baggerman: “Gezien de grote belangstelling hebben we besloten om dit evenement iedere laatste vrijdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, terug te laten keren. Mensen uit het zakenleven kunnen tijdens deze sessie kennismaken met deze nieuwe vorm van netwerken. Door samen te sporten leert men elkaar op een andere manier kennen.” Herman Kuijt: “Dit versterkt de onderlinge band en verlaagt de drempel om met elkaar zaken te doen. Een positieve bijkomstigheid is dat sporten goed is voor lichaam en geest. We sluiten iedere keer af met een gesponsorde lunch, waarbij het broodje gezond natuurlijk niet ontbreekt.”

Janneke Hamstra van Jillis Baggerman makelaardij: “Sinds kort is er ook een speciale groep op Linkedin aangemaakt: ‘Sunfit’s sportief netwerken’. Hierop kunnen mensen zich aanmelden om mee te doen. Tevens is het een goede mogelijkheid om te bekijken wie je medesporters zijn. Irina Grooten van Grandiset is ook één van de sportieve netwerkers en zorgt samen met Herman Kuijt voor de coördinatie van de deelnemers. De afgelopen maanden is het deelnemersaantal steeds groter geworden. Bij te veel aanmeldingen zal er een wachtlijst worden opgesteld. Voor de netwerkers die lid zijn van sportcentrum Sunfit Ede is deelname gratis. Niet-leden betalen slechts € 12,50 per keer en dienen een strippenkaart aan te schaffen.” Ook belangstelling? Neem contact op met sportcentrum Sunfit Ede of Irina Grooten.

Voor meer informatie: www.0318netwerkagenda.nl.

Uit de in januari jongstleden geïntroduceerde www.0318netwerkagenda.nl blijkt dat er in de regio veel netwerkbijeenkomsten in diverse categorieën worden georganiseerd. Sinds enkele maanden is hier de nieuwe categorie Sportief Netwerken aan toegevoegd.

netwerken

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by