Verenigde BedrijvenCentra; flexibel huren

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Flexibel huren

Flexibel en laagdrempelig kantoorruimte aanbieden, Verenigde BedrijvenCentra (VBC) doet dit onder andere in het Bedrijvencentrum aan de Costerweg in Wageningen.

Het concept is eenvoudig en volgens

Vincent Spruijt juist daarom al ruim twintig jaar succesvol. “Wij verhuren aan kleinere bedrijven, starters en zzp’ers die flexibel en laagdrempelig kantoorruimte nodig hebben. Het gaat dus niet om de grote luxe kantoren, maar met name om de kleinschaligheid waar onze doelgroep behoefte aan heeft. Dit neemt overigens niet weg dat VBC ook grote partijen huisvest c.q. kan huisvesten.”

De basis van VBC ligt in Wageningen waar het bedrijf twintig jaar geleden het eerste bedrijfsverzamelgebouw startte. Vestigingsmanager Jan Krouwel: “Wij zijn dan wel hier gestart, maar hebben ondertussen ook locaties in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam waar we kantoor-

en bedrijfsruimte aanbieden. Vanuit

Wageningen beheren we alle locaties.”

Faciliteiten

Ondanks een moeilijke markt blijft het turn-key concept goed aanslaan. “Bedrijven kunnen hier ruimten huren vanaf vijftien vierkante meter, en dat tegen een aantrekkelijke huur. Naast de standaardcontracten bieden we ook flexibele contracten aan. Als je voor een paar maanden een (extra) ruimte nodig hebt, dan kan dat ook gewoon”, zegt Spruijt.

Naast het verhuren, neemt VBC ook de taken van beheerder op zich. Spruijt: “De klant willen we natuurlijk centraal stellen. We verhuren niet alleen een bepaald vloeroppervlak, maar denken ook met onze huurders mee. Zo biedt het VBC-concept de mogelijkheid snel en gemakkelijk door te groeien doordat eenvoudig extra ruimten bijgehuurd kunnen worden.”

“De faciliteiten moeten in het pand zitten en alles moet naar behoren functioneren”, vult Krouwel aan. “Onze klanten huren inclusief, dus voor zaken als elektriciteit en verwarming worden geen extra kosten gemaakt. Verder onderscheidt VBC zich ten opzichte van andere aanbieders van kantoorruimte in Wageningen door een centrale receptie, het bedrijfsrestaurant De Patio en de vergaderfaciliteiten welke door zowel huurders als externe partijen zeer flexibel gehuurd kunnen worden.”

Toekomst

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Costerweg biedt alles wat je nodig hebt, te weten een centrale ligging, goede bereikbaarheid, ruime parkeerfaciliteiten en functionele ruimte. Echter, het bedrijvencentrum bestaat in zijn huidige vorm ruim twintig jaar en dat is volgens Spruijt en Krouwel een mooie gelegenheid om het pand naar de maatstaven van deze tijd in te richten. Hiertoe worden op dit moment diverse mogelijkheden uitgewerkt. “Wij willen vooruit kijken en in de toekomst hoogwaardige service tegen een aantrekkelijke prijs aan blijven bieden.”

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by