Vierde editie vhm l vallei rally

Magazines | vallei Business nummer 3 2016

Vierde editie vhm | vallei rally

Netwerken met een competitie-element!

Het ene netwerk evenement is het andere niet. Daarom zijn er elk jaar wel weer die pareltjes waar iedereen naar uitkijkt. Bijvoorbeeld de haringparty van de Rabobank bij Het oude Politiebureau of het Business Event. Grote evenementen waar vaak iedereen aanwezig is. Oude bekende en potentieel nieuwe klanten ontmoeten gaat op zo'n middag of avond maar moeilijk vanwege de hoeveelheid mensen en beperkte tijd. Daarom is al enkele jaren er een leuk evenement op de kalender gezet waar je wel de tijd hebt om elkaar iets langer te spreken, de vhm | vallei rally! Deze netwerk rally vindt dit jaar voor de 4de keer plaats.

Gentleman drivers

Onder het genot van mooie auto's, ronkende motoren en een goed verzorgde lunch en diner gaan 35 equipes gedurende de dag met elkaar de strijd aan. Natuurlijk wel geheel in de 'gentleman way', dus netjes aan de regels houden en goed opletten want er zijn genoeg valkuilen tijdens de verschillende etappes. Net zoals vorige edities wordt de rally uitgezet door Classic Events. Elk jaar weten zij weer de mooiste routes door midden-Nederland te vinden, met zo min mogelijk snelwegen en N-wegen.

Passie

De twee organisatoren van deze rally, Jan Veldhuizen van vhm | accountants & belastingadviseurs en Dennis Hadderingh van dotXS, hebben naast ondernemen beiden een passie voor auto's. "Daarom was het combineren van een rally en een netwerkevenement een logische keuze," volgens Dennis Hadderingh. Jan Veldhuizen voegt daar nog aan toe. "Het is ook leuk om te zien dat ondernemers vaak meer verbindende factoren hebben dan alleen het ondernemen."

Ervaring

Zowel Jan Veldhuizen als Dennis Hadderingh hebben beiden ervaring in het rijden van rally's. Maar die ervaring is zeker niet nodig om mee te doen met de vhm | vallei rally. "De eerste editie van de vhm | vallei rally was ook de eerste keer dat ik mee deed met een rally," vertelt Dennis Hadderingh, "Daarna had ik de smaak te pakken." De rally staat open voor alle typen auto's, oud, nieuw, bijzonder, gewoon, dus er is geen merk- of leeftijdsgebonden regelement. Maar om de alledaagse sleur op het kantoor eens te ontkomen is er natuurlijk niks leukers dan met het dak open door de Vallei-regio te zoeven.

Start locatie & deelname

Dit jaar start de rally bij Kien in Veenendaal. De link met de rally sport is voor de merken Alfa Romeo, Lancia en Abarth overduidelijk! Bij veel rally's zijn op het startveld vaak voldoende Alfa's te vinden. Ook Lancia is onder andere met de Lancia Fulvia een vaak geziene deelnemer. n

Inschrijven voor de rally kan op www.valleirally.nl of via info@valleirally.nl

vhm | vallei rally

delen:

vallei Business nummer 3 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by