Juryboek Business Event Ede

Magazines | Vallei Business nummer 3 2019

De voordrachtscommissie van Business Event Ede heeft het er druk mee gehad; tientallen bedrijven zijn de afgelopen weken voorgedragen voor de award van 'Beste jonge ondernemer' en 'Beste ondernemer binnen MKB, detailhandel en grootzakelijk'. Een mooi resultaat wat aangeeft hoe trots Ede op haar ondernemers is! Uit al deze voordrachten is een selectie gemaakt van dertien bedrijven die in augustus officieel te horen krijgen of zij genomineerd zijn.

Het Business Event is op zoek gegaan naar bedrijven die zich onderscheiden van de concurrentie, economisch succesvol zijn, oog hebben voor duurzaamheid en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast maken de genomineer-den tijdens het event ook nog kans op de RABO-publieksprijs. Business Event Ede vindt plaats op 14 oktober 2019 in De ReeHorst en Business Event Veenendaal zal op 16 december 2019 in Theater Lampegiet plaatsvinden. Dit jaar wordt voor de 15e keer de award voor beste ondernemer uitgereikt.

Deadline voordragen Veenendaal
Voor Business Event Veenendaal kunnen tot uiterlijk 2 september 2019 bedrijven worden voorgedragen via de website: businesseventveenendaal.nl. Zodra alle formulieren binnen zijn, zal de voordrachtscommissie de inzendingen beoordelen en een selectie maken.

Jury
Nu de taak van de voordrachtscommissie van Business Event Ede is afgerond, neemt de jury het stokje over. De laatste week van juni heeft er een officiële overhandiging van het juryboek plaatsgevonden. De jury zal zich de komende weken verdiepen in de verschillende ondernemingen. In september zal iedere ondernemer voor de jury pitchen. In Veenendaal zal het juryboek in september overhandigd worden en pitchen de ondernemers begin november 2019 voor de jury. Als aanmoedigingsprijs krijgen alle genomineerden een professionele bedrijfsfilm die tijdens het Business Event op het podium getoond wordt.

Uitreiking Award
Deze editie van het Business Event is extra bijzonder omdat dit het 15e jaar is dat dit populaire ondernemersevent wordt gehouden. Speciaal voor het jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van met een mooi inhoudelijk programma. Kaarten voor het evenement 30 euro per stuk zijn binnenkort te koop via de website: businesseventede.nl en businessevent-veenendaal.nl.

Business Event Ede

Maandag 14 oktober 2019

www.businesseventede.nl

Business Event Veenendaal

Maandag 16 december 2019

www.businesseventveenendaal.nl

delen:

Vallei Business nummer 3 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by