Coöperatiefonds Rabobank Vallei en Rijn: 70.000 euro voor unieke projecten

Magazines | Vallei Business nummer 3 2019

Ze straalden van oor tot oor. Bestuurders van zeven lokale organisaties houden glunderend de cheque omhoog met de bijdrage voor hun project. Voor de tweede keer dit jaar kende de ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn bijdragen toe uit het Coöperatiefonds. Bedoeld om projecten van lokale organisaties een zetje in de rug te geven. Uit handen van directievoorzitter Mariska de Kleijne ontvingen zij de cheque. "Met deze bijdragen geven we concreet invulling aan onze missie 'Growing a better world together".

250.000 euro beschikbaar voor de regio

Bestuurders en projectleiderswaren naar de hoofdvestiging gekomen van de Rabobank in Ede om te vertellen over hun project en de cheque in ontvangst te nemen. Al vertellend ontstonden er onderling nieuwe contacten en ideeën. Het waren verhalen die de mensen raakten. We hoorden dat levens door projecten totaal veranderen en nieuw perspectief geven.

Vier keer per jaar beoordeelt de ledenraad van de bank de projecten van lokale verenigingen en stichtingen. Dit zijn leden die zelf ook in de onze regio Foodvalley wonen, ambassadeur van de Rabobank zijn en alle leden vertegenwoordigen. Dankzij een donatie uit het fonds kunnen sociaal-maatschappelijke, culturele, jongeren, en innovatieve projecten gerealiseerd worden. Jaarlijks stelt Rabobank Vallei en Rijn uit de winst 250.000 euro beschikbaar via het Coöperatiefonds.

Jouw project onze bijdrage?

Vaak is het voor verenigingen en stichting lastig om een nieuw project te starten. Het Coöperatiefonds kan dan net dat zetje in de rug geven om een project te realiseren. Heb je ook een project dat onze bijdrage verdient?


Videoterugblik op rabobank.nl/vr

----

De volgende organisaties ontvingen een bijdrage voor hun project:

1) Sister Vocal Group Veenendaal
2) Stichting Minidierenpark Wageningen
3) Speeltuinvereniging De Korenbloem Ede
4) Stichting Museum De Casteelse Poort Wageningen
5) Netwerk Dien Je Stad Ede
6) Kinderdagcentrum Dikkie Dik Ede
7) Stichting Wim Tijhaar Educatiefonds Wageningen

delen:

Vallei Business nummer 3 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by