FoodValley Innovatievoucher

Magazines | Vallei Business nr 1 2013

Food Valley reikt in opdracht van de provincie Gelderland innovatievouchers uit. De totale waarde van de vouchers bedraagt 200.000 euro.

De innovatievouchers zijn bedoeld voor agri, food en feed gerelateerde bedrijven in Gelderland die willen innoveren. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen voor bijvoorbeeld het verbeteren of realiseren van een product of proces. Het bedrijf stelt hiervoor een specifieke onderzoeksvraag op die ze graag beantwoord willen zien en dienen deze vraag in bij Food Valley om in aanmerking te komen voor een innovatievoucher. De vouchers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs.

Gelderse MKB’ers kunnen een zogenaamde voucher van maximaal 10.000 euro aanvragen bij Food Valley en investeren zelf minimaal vijftig procent van de totale kosten. Food Valley

beoordeelt of de (onderzoeks)vraag in aanmerking komt voor één van de innovatievouchers en begeleidt het bedrijf indien gewenst bij het vinden van de juiste kennisaanbieder.

Annemieke Traag, gedeputeerde van de provincie Gelderland, is blij Gelderse bedrijven deze mogelijkheid te bieden: “Met deze innovatievouchers willen we het MKB helpen bij het realiseren van hun innovatieplannen. De stichting Food Valley is voor ons een belangrijke partner om innovatie in agri, food en feed te stimuleren. Gezamenlijk hopen we hiermee een mooie stimulans te bieden om innovatieprojecten te realiseren.”

Meer informatie over aanmelden voor een innovatievoucher en de voorwaarden: www.foodvalley.nl.

Gelderse agri, food en feedbedrijven voor innovatievouchers

Gezocht:

Food Valley Innovatievoucher

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement