We care about your e-mail

Magazines | Vallei Business nr 1 2013

We care about your e-mail

E-mail Control: voorkom dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt.

Is dé oplossing om reputatieschade te voorkomen; uw e-mailverkeer wordt automatisch, snel, gemakkelijk en veilig gecontroleerd, rekening houdend met geldende interne regels en afspraken. De juiste informatie komt zo gegarandeerd bij de juiste persoon.

E-mail Secure: eenvoudig en automatisch beveiligen van e-mailberichten.

Is dé oplossing om veilig te e-mailen; u versleutelt uw e-mail praktisch en beheersbaar zonder actie van de gebruiker. Alleen de juiste ontvanger krijgt probleemloos en snel toegang tot uw vertrouwelijke informatie.

E-mail Organize: elk e-mailbericht automatisch in het juiste dossier. Is dé oplossing om tijd te besparen en de kwaliteit te verhogen; u borgt automatisch al uw in– en uitgaande e-mail conform de wet– en regelgeving en laat niets verloren gaan. De informatie is direct beschikbaar voor alle betrokkenen. Met de unieke ‘e-mail care solutions’ van Exedra is uw e-mailverkeer gecontroleerd, veilig en georganiseerd. Exedra zorgt voor zorgeloos en efficiënt e-mailverkeer, zonder dat het u moeite kost. U kunt zich richten op de inhoud van úw werk.

Exedra werkt voor (middel)grote organisatie binnen diverse branches: advocatuur, MKB, accountants, banken, overheid, automotive.

Exedra - Vendelier 65-69

3905 PD Veenendaal - 0318-580388

www.exedra.nl - care@exedra.nl

Exedra biedt slimme oplossingen zodat u maximale grip krijgt op het e-mailverkeer binnen uw organisatie. Uitgangspunt is dat bedrijfsinformatie in e-mail automatisch afgehandeld wordt en centraal toegankelijk is voor uw organisatie.

Vallei Business

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Financieel Advies

Reclame

Service Rubriek

Office

Locaties

Autodealers

Diversen

Juristen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement