Barneveld is MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland 2013-2014

Magazines | Vallei Business nr 5 2013

Waardering van ondernemers voor gemeentelijk ondernemersbeleid

Barneveld is MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland 2013-2014

De gemeente Barneveld is door MKB Nederland uitgeroepen tot MKB-vriendelijkste gemeente van de provincie Gelderland. De prijs, waarbij ondernemers een doorslaggevende stem hebben, geeft recht op deelname aan de landelijke verkiezing van MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Voor de verkiezing is onder andere gekeken naar tevredenheid van ondernemers, imago, communicatie en beleid en lasten. De gemeente Barneveld is bijzonder verheugd over de toekenning van de prijs.

MKB Nederland stimuleert met deze prijs een optimale dienstverlening van gemeenten voor ondernemers en de samenwerking tussen beide partijen. Het stimuleren van lokaal ondernemerschap is essentieel voor de Nederlandse economie en werkgelegenheid en komt primair tot stand in samenspraak tussen gemeenten en ondernemers. De gemeente Barneveld heeft ook in 2008 en 2010 meegedaan met deze verkiezing. Toen werd Barneveld respectievelijk 16e en 3e; nu is Barneveld de beste van Gelderland.

Ondernemend Barneveld

De gemeente Barneveld is, met meer dan 4500 ondernemers, bedrijvig en dynamisch. De komende jaren breidt de gemeente de oppervlakte van de bedrijventerreinen uit met meer dan 75 hectare. De gemeente Barneveld is verheugd over de toekenning van de prijs voor de MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland, juist omdat de ondernemers zelf een doorslaggevende stem hebben gehad.

Ondernemersloket Barneveld

De gemeente Barneveld beschikt over een fysiek en digitaal ondernemersloket. Hier kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van ondernemen in Barneveld. De medewerkers van het Ondernemersloket Barneveld helpen u ook graag als u zich in Barneveld wilt vestigen. Op verschillende nieuwe bedrijventerreinen zijn voldoende mogelijkheden om een (nieuwe) toekomst te starten.

Meer informatie

Voor informatie over vestigingsmogelijkheden voor bedrijven kunt u contact opnemen met het team Economische Zaken van de gemeente Barneveld, tel. 14 0342 (netnummer niet nodig). Vraag naar Jos Berkvens, Jan Wessels of Douwe Baars. Of mail naar

ondernemersloket@barneveld.nl.

De gemeente Barneveld is MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland geworden op een viertal verschillende thema’s:

Tevredenheid van ondernemers

• Optimale dienstverlening door accountmanagers voor ondernemersspecifieke vragen.

Imago

• Barneveld profileert zich als dé vestigingslocatie voor ondernemers; Barneveld breidt – in tegenstelling tot andere regio’s – uit.

• De gemeente Barneveld investeert in een (blijvend) goede bereikbaarheid van de gemeente.

Communicatie

• De gemeente Barneveld vindt het belangrijk dat ondernemers weten wat de gemeente doet en wat dit voor hen betekent.

• De gemeente Barneveld geeft, samen met werkgevers, inhoud aan de werkgeversdienstverlening.

Beleid en lasten

• De gemeente Barneveld houdt rekening met de mogelijkheden voor ondernemers.

• De gemeente Barneveld kent – ten opzichte van omliggende gemeenten – een relatief lage lastendruk.

Barneveld Special

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by