Column Hans de Nijs

Magazines | Vallei Business nr 5 2011

Met gepaste trots informeren we u graag een verbreding en uitbreiding van onze activiteiten. Middels samenwerking met een viertal partners presenteren we u Adfinco.

Adfinco houdt zich niet alleen bezig met begeleiding van bedrijfsfinancieringen maar heeft ook expertise in huis om u te begeleiden bij de aan- en/of verkoop van uw bedrijf alsook de begeleiding van de DGA in privé.

Met de start van Adfinco nemen we afstand van de Credion formule. Onze dienstverlening wordt daarentegen breder en onze onderlinge samenwerking intensiever. Hierdoor zijn we in staat grotere en meerdere opdrachten te behartigen. We bieden hierdoor dus enkel meer. Voor u betekent dat even wennen aan onze nieuwe huisstijl en mailadres. Onze verdere contactgegevens wijzigen niet.

Adfinco is vanaf nu volop in beweging

Binnen het huidig economisch klimaat is het voor ondernemingen geen eenvoudige klus om tot een passende financiering te komen. Kwaliteit, Kennis en het juiste Netwerk is hiervoor essentieel. Met de bundeling van de bestaande kantoren onder één naam kunnen ondernemingen en instellingen optimaal worden bediend.

Het advies van Adfinco adviseurs is altijd op maat gesneden, of het nu de financiering van onroerend goed betreft, machines, inventaris, vervoermiddelen of werkkapitaal (debiteuren, voorraden): altijd wordt de optimale financiering gezocht. Hierbij kan waar nodig gebruik worden gemaakt van speciale financieringsvormen zoals factoring, lease en staatsgegarandeerde kredieten (“BMKB”).

Adfinco heeft een groot netwerk van banken, financiers en investeerders. Hierdoor worden in de regel lange beslissings- trajecten overzichtelijk en wordt de kans op een passende financiering aanmerkelijk vergroot.

Waar staat Adfinco voor?

Adfinco wil de voornaamste zakelijk-financiële adviesorganisatie zijn. Met loyale klanten en een brede dekking. Door de samenwerking biedt Adfinco een breed scale van diensten te weten:

• Bedrijfsfinanciering

• Commercieel OG

• Creditmanagement

• Bedrijfsovernames

• Concultancy

• DGA in privé

Adfinco ontwikkelt ook speciale producten. Hierover informeren we u zeer binnenkort.

Meer informatie vindt u op onze website www.adfinco.nl.

Adfinco is gestart met 4 partners en nu reeds een regionale dekking. De fundering is echter gebouwd op groei die we graag samen met u realiseren.

Nice Business Finance geassocieerd met:

Adfinco Corporate Finance & Advice

Commandeursweg 4 B - 6721 TZ Bennekom

Tel: 0318-414200 - www.adfinco.nl

column

Van links naar rechts: Joost Snoep, Tim van der Linden; Carlo Wagemaker; Hans de Nijs

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement