FOV Nieuws

Magazines | Vallei Business nr 5 2015

Bestuur FOV stelt zich voor

Het bestuur van het FOV bestaat uit vertegenwoordigers van de acht aangesloten bedrijvenkringen en VNO-NCW. Samen gaan zij voor een sterker ondernemersklimaat in de FoodValley Regio. Zij focussen op thema’s als bereikbaarheid, veiligheid, financiering en een bruisende arbeidsmarkt en voeren hiervoor in de hele regio een sterke lobby. We zijn trots dat alle bedrijvenkringen in de FoodValley Regio intensief samenwerken en de belangen van ondernemers kunnen agenderen bij onderwijs en overheid.

Dit nieuws wordt u aangeboden door de Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV). Dit is de samenwerking van acht bedrijvenkringen: Barneveldse Industriële Kring (BIK), Wagenings Ondernemers Contact (WOC), Bedrijvenkring Veenendaal (BKV), Edes Bedrijfs Contact (EBC), Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN), Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW), Bedrijvenkring Rhenen en Ondernemersvereniging Renswoude.

Blijf actueel met

onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via

www.fovweb.nl, daar heeft

u ook de mogelijkheid om

aan te melden voor de tweemaandelijkse FOV-nieuwsbrief.

Europese Investeringsbank verstrekt ook direct

kredieten aan ondernemers

Hoewel de meeste ondernemers de Europese Investeringsbank (EIB) kennen, zijn slechts weinig ervan op de hoogte dat het EIB ook direct aan het mkb leent. Het FD schrijft hierover. Neem contact op met FOV om u hierover te laten adviseren.

Event Sharing Innovation in Wageningen

Gemeente Veenendaal, Wageningen UR, Stichting ICT-Valley en VNO-NCW Midden organiseerde op woensdagmiddag 11 november Sharing Innovation – Smart Industry en de Wageningen UR. Het thema van de bijeenkomst was Smart Industry en was onderverdeeld in robotica, big data en consument & ICT.

FOV feliciteert Wageningen UR

De universiteit is door de National Taiwan University Ranking 2015 verkozen tot beste ter wereld op landbouwgebied. Dit is het derde jaar op rij dat de universiteit deze plaats bemachtigt. Het FOV feliciteert Wageningen UR met de verdiende titel en is trots op zo'n prachtige universiteit in de regio.

Contact FOV

www.fovweb.nl

Martin Ruiter, voorzitter

voorzitter@fovweb.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by