Easy Systems: Workflow oplossingen van budget tot betaling

Magazines | Vallei Business nr 5 2015

Easy Systems

Workflow oplossingen van

budget tot betaling

Easy Systems, genomineerd in de categorie Grootzakelijk tijdens het Business Event in Ede, zag tijdens de uitreiking van de awards op 11 oktober de prijs naar Vika BV gaan. Easy Systems kijkt echter met een positief gevoel terug op de verkiezing. “Vika BV heeft een geweldig verhaal, het is ze van harte gegund!”

Aan het woord is Erik van Doorn, directeur/eigenaar van Easy Systems dat workflow oplossingen biedt voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van het financieel en document gedreven proces. “Meedoen is voor ons net zo leuk als winnen”, vertelt hij enthousiast. “Net zoals Mel Tunderman van Vika BV aangaf, is Easy Systems in de regio rondom Ede ook niet zo heel bekend, terwijl we naast bekende namen als Suitsupply en Carpetright juist ook graag meer regionale klanten willen werven.” In 2014, maar ook dit jaar (2015), won het bedrijf van Van Doorn nog de FD Gazellen Award, een prijs voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. “Wij registreren per jaar 40 tot 50 nieuwe klanten, wat natuurlijk best bijzonder is in deze tijd”, aldus Van Doorn. “Het opvallende is dat veel van onze klanten niet uit Ede komen. Onze dichtstbijzijnde klant zit in Veenendaal.”

Easy Systems bouwt zijn eigen software. “Hierbij is de gebruiksvriende

lijkheid kenmerkend. Wij maken software die heel intuïtief is, hierdoor is er makkelijk mee te werken.” Als voorbeeld noemt hij Spotify en Facebook. “Iedereen weet hoe je dit kunt gebruiken en dit geldt eigenlijk ook voor onze software.”

Andere voordelen zijn dat de software makkelijk aan bestaande financiële systemen gekoppeld kan worden en dat het transparant is. “Contracten, inkoopfacturen, declaraties, inkopen; alles wordt inzichtelijk gemaakt. Maar het allerbelangrijkst zijn de mensen van Easy Systems. Zij zijn de beste in hun vakgebied en gaan nog iedere dag met veel enthousiasme te werk.”

Easy Systems

Oortlaan 2  - 6716 WD Ede - 0318 648 748 - info@easysystems.nl

www.easysystems.nl

“De gebruiksvriendelijkheid is kenmerkend voor onze software”, aldus Erik van Doorn.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by