ActiVast Bedrijfshuisvesting: Actief in Vastgoed!

Magazines | Vallei Business nr 1 2015

Met onder andere de verkoop van het voormalige hoofdkantoor van Halfords in Veenendaal met een oppervlakte van ca. 9.000 m² bedrijfsruimte en 2.000 m² kantoor op een kavel van ca. 12.500 m² en de verkoop van een groot vrijstaand kantoorgebouw van ca. 2.250 m² op een kavel van ca. 3.700 m² in Ede is 2015 voor ActiVast goed begonnen. Waar de vastgoedwereld normaal aan het begin van het jaar rustig weer op gang komt lijkt het dit jaar anders te zijn. David Gebbink van ActiVast: “Wij zien het verdere verloop van 2015 met vertrouwen tegemoet.”

Makelaardij

ActiVast heeft zich toegespitst op uitsluitend bedrijfsmatig vastgoed. In enkele gevallen is dit in combinatie met een bedrijfswoning. In afmeting wordt geen onderscheid gemaakt. Of het nu om een kleine bedrijfsruimte gaat of om een groot vrijstaand bedrijfspand, de service is voor iedere opdrachtgever hetzelfde. Persoonlijk contact staat bij ActiVast hoog in het vaandel. William Verhage: “Wij streven naar tevredenheid van onze opdrachtgevers over het gehele traject.”

Aankoop/aanhuur

Wat in de woningmakelaardij al veel langer een bekend fenomeen is komt ook steeds vaker voor in de bedrijfsmakelaardij; de aanhuur- of aankoopmakelaar. Steeds meer huurders en kopers kiezen voor ActiVast om het huisvestingstraject van A tot Z te begeleiden. Door de grote marktkennis kan ActiVast de opdrachtgever niet alleen voorzien van een gedegen advies maar kan er vaak ook een aanzienlijke besparing worden gerealiseerd.

Beheer

Voor een groot aantal opdrachtgevers verzorgt ActiVast inmiddels ook het beheer van vastgoed. Het gaat hier om commercieel beheer, administratief beheer maar ook vastgoedbeheer op maat. In tegenstelling tot de grote beheersmaatschappijen staat ActiVast dicht op het vastgoed en de gebruikers. Hierdoor ontstaat een optimale mix van kosten en rendement.

Taxaties

Voor taxaties van bedrijfsmatig vastgoed beschikt ActiVast over een gecertificeerde taxateur welke is ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert in de kamers Wonen/MKB (RMT) en Bedrijfsmatig Vastgoed (RT). Een gedegen taxatie met reële waarden is in de huidige tijd van groot belang. Niet alleen bij verkoop of aankoop van een pand maar ook bij tussentijdse taxaties welke door veel financiers op dit moment worden gevraagd.

Nominatie

Eind vorig jaar werd ActiVast genomineerd voor ̔Jonge Onderneming van het jaarʼ van de Gemeente Ede. Uit een groot aantal voorgedragen bedrijven werden drie totaal verschillende bedrijven gekozen en daar was ActiVast er een van. David Gebbink en William Verhage: “Een enorme eer en een prachtige ervaring om mee te maken.”

Kennis maken met ActiVast?

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

ActiVast Bedrijfshuisvesting

Bonnetstraat 1 A te Ede

0318-751188

info@activast.nl

www.activast.nl

ActiVast Bedrijfshuisvesting richt zich als bedrijfsmakelaar op opdrachtgevers met de meest uiteenlopende huisvestingsbehoeften. ActiVast bemiddelt onder andere bij huur, verhuur, koop, verkoop, aanhuur en aankoop van bedrijfsruimte, kantoorruimte, kantoorkamers, winkelruimte en beleggingspanden in Midden Nederland en is gevestigd in Ede.

Actief in Vastgoed!

ActiVast Bedrijfshuisvesting

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by