Openluchttheater Ede heropend met spectaculaire voorstelling

Magazines | vallei Business nummer 3 2016

Openluchttheater Ede heropend met spectaculaire voorstelling

Hoewel het in de dagen voor de heropening van het gerestaureerde Openluchttheater nog behoorlijk spannend was of alles door zou kunnen gaan, was er op 4 en 5 juni geen wolkje aan de lucht te zien. Zo'n 850 bezoekers genoten van de prachtige opera Die Zauberflöte.

De opera van Mozart stond niet alleen ter ere van de heropening op het programma, maar ook ter ere van het 80-jarig bestaan van het Openluchttheater. Na een grondige renovatie is er nu onder andere een permanente overkapping van het podium aanwezig. Commissaris van de Koningin Clemens Cornielje verrichtte de officiële opening door na de voorstelling symbolisch op een knop te drukken, waarna spectaculair vuurwerk de lucht in geschoten werd.

Lazy Sunday

De komende tijd zijn er diverse interessante voorstellingen te bezoeken in het Openluchttheater. Tot en met 28 augustus is het theater iedere zondagmiddag van 13.00 tot en met 17.00 uur open voor een 'Lazy Sunday'. Op deze zondagmiddagen zijn er kleine voorstellingen of intieme optredens rondom 15.00 uur. De volledige programmering en meer informatie is te vinden op Openluchttheaterede.nl. Het Openluchttheater is tevens te volgen via Facebook. n

Cultuur

delen:

vallei Business nummer 3 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by