Business Event Veenendaal: een geslaagde avond

Magazines | Vallei Business nr 6 2014

Business Event Veenendaal

Een geslaagde avond!

fotografie Laanstra Fotografie

Maandagavond 8 december 2014 vond het Business Event gemeente Veenendaal plaats in het Theater de Lampegiet. De avond werd gepresenteerd door Karin Bloemen.

De genomineerden werden verwelkomd door de jury, vertegenwoordigers van de gemeente Veenendaal, hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, official partner AM, businesspartners, voordrachtcommissie en overige betrokkenen bij het Business Event gemeente Veenendaal. Voor het officiële programma was gekozen voor een nieuwe opstelling op het podium. De genomineerden zaten met presentatrice Karin Bloemen, juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille en de prijsuitreiker aan een grote tafel en gingen zo het gesprek met elkaar aan.

Luid applaus

De genomineerden kwamen onder luid applaus de zaal binnen en Karin Bloemen verwelkomde de genomineerden met een speciaal geschreven lied voor deze avond. Voor de uitreiking van de eerste award kwam Gert de Fluiter namens Schuiteman Accountants op het podium om te vertellen hoe de genomineerden beoordeeld zijn en waarom zij vanaf de eerste editie betrokken zijn bij het Event.

Winnaars

De drie genomineerden in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming waren Jet Verzendt, CMC Bedrijfsmakelaars en Complementair Premium & Gifts. Namens de gemeente Veenendaal reikte wethouder Marco Verloop de award uit. De juryvoorzitter maakte bekend dat Jet Verzendt de winnaar van deze categorie was. De wethouder overhandigde de award aan Jettie van Mourik.

Burgemeester Wouter Kolff werd uitgenodigd aan tafel om de award in de categorie MKB en Detailhandel uit te reiken. Na een gesprek en vertoning van de films van de genomineerden maakte juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille bekend dat Orcon BV, van Madelon Voorhoeve ,de winnaar was. In deze categorie waren ook Schoenmakerij Paul den Ouden en Heeren van de Wijn genomineerd.

Toen was het tijd voor de ICT-award, deze prijs is een initiatief van de gemeente Veenendaal en de Bedrijvenkring Veenendaal. Hiervoor kwam Frans Pas van InfoSupport op het podium, hij mocht de award overhandigen aan Bartosz. John de Goei en Martijn Meijer namen de award namens Bartosz in ontvangst. De award in de categorie Grootzakelijk werd uitgereikt door Koos Rodenburg, voorzitter Bedrijvenkring Veenendaal. De juryvoorzitter maakte bekend dat de Jan Zandbergen de winnaar was. In deze categorie waren ook SB Business Communicatie en Dishman Netherlands genomineerd.

Rabobank

Tenslotte werd de Rabo Publieksprijs uitgereikt. Hiervoor kwamen alle genomineerden in aanmerking. Het publiek bepaalde wie er met deze award naar huis ging. Er kon gestemd worden en uiteindelijk bleek dat CMC Bedrijfsmakelaars de meeste stemmen had gekregen. Jeftha Smaal en Rien Bouman mochten de award van Barry van de Lagemaat, directievoorzitter Rabobank Vallei en Rijn, in ontvangst nemen.

Foto's van deze feestelijke avond zijn te zien op www.facebook.com/businesseventveenendaal. De foto's zijn gemaakt door Laanstra Fotografie.

De winnaars van de tiende editie van het Business Event gemeente Veenendaal zijn bekend. De winnaars waren Jet Verzendt van Jettie van Mourik, Orcon BV van Madelon Voorhoeve en Jan Zandbergen van Peter Paul Zandbergen, Jochem Versloot en Arnold Burger. De Rabo Publieksprijs werd gewonnen door CMC Bedrijfsmakelaars.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by